用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 觀塘聖若瑟英文小學,2012小一考生人數
go

觀塘聖若瑟英文小學,2012小一考生人數 [複製鏈接]

有冇人知道觀塘聖若瑟英文小學今年有幾多人考小一!
我在馬鞍山區居住,考巴要6点20分上車,so early, 有冇人考到又係出年讀小一,請回應你的意見?
   0    0    0    0

唔知幾多人報, 但我報名截止日臨尾15分鐘先到交表, 我的編號是六百幾號....唔知係咪順序的...如係, 甘即係唔係好多人報咋喎。

你住馬鞍山返觀塘, 6時20分的校車, 甘即係5點幾要起身....太早了....

原帖由 kenng89 於 11-11-18 13:47 發表
有冇人知道觀塘聖若瑟英文小學今年有幾多人考小一!
我在馬鞍山區居住,考巴要6点20分上車,so early, 有冇人考到又係出年讀小一,請回應你的意見?

住mos,自己搭巴士出黎可能仲快哦,一係只搭放學啦,6點20上車,早得滯啦

Does anyone know how many students they accept this year?

around 120 (3 classes * @40)

回復 6# jasonfather 的帖子

Thanks for your reply!
‹ 上一主題|下一主題