用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 黃埔宣道小學 冬季校服
go

冬季校服 [複製鏈接]

醒目開學勳章

請問有人知道校服是否在九龍城有得買 ?  可以提供地址, 謝 ~
   0    0    0    0

舊機場酒店正門對面呀
渣車去有錶位泊的

不過, 我訂左幾個星期都未有呀。
有DD好似買IPHONE 4S甘FEEL

黃埔12期地庫有間賣童裝都有得買!

醒目開學勳章

ParcoBabyBaby,

你哋係經學校定自己去買? 禁我而家去, 咪換切季囉 ?  因為當時學校張通告唔見咗, 所以我無經學校買.

原帖由 ParcoBabyBaby 於 11-11-15 14:15 發表
舊機場酒店正門對面呀
渣車去有錶位泊的

不過, 我訂左幾個星期都未有呀。
有DD好似買IPHONE 4S甘FEEL

醒目開學勳章

hollischan,

你有無試過 ?  聽講話街市都有, 但我都唔知係邊到 ?  你知道嗎 ?

Ivy.cheung

原帖由 hollischan 於 11-11-17 11:19 發表
黃埔12期地庫有間賣童裝都有得買!

街市無呀, 街市果度講,學校將校服判左比唯一做啦

周子雄媽咪; PARCO無在學校訂,都系去九龍城唯一訂。
你還是快D去訂啦

12期果度有咩? 有沒有人親身買過呀?

愛民商場都有間校服公司有得賣! Good quality!

花生米 (name of the kid's shop) at Whampoa, good quality (summer one) but less stock and size.

我地昨日去左唯一拿校服了。
再無就等陣回學校看看有沒有2手

醒目開學勳章

星期六返咗學校買2手校服啦, 真係要多謝學校同家教會, 雖然係2手, 但有d都ok嫁, 起碼有冬季校服換先啦.

$10/件, 我買咗7件, 不過比咗$100. 因為實在太感恩啦 ! ~~

醒目開學勳章

另外, 聽其他家長講, 話 "唯一" 比唔到校褸, 因為有污穢, 要重新再做.

其實話時話, 呢個供應商真係有點兒那個, 買校服居然無現貨, 所有都要訂2星期. 校褸呢d成本高就都仲講得通, 連裇衫、衭等基本都無, 仲差過九龍城果d校服鋪頭, 學校真係要諗諗佢, 係咪一定要揾 "唯一" 做唯一供應商.
‹ 上一主題|下一主題