用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KV你地 in成點啊 ?
樓主: bopui0607
go

KV你地 in成點啊 ? [複製鏈接]

我想問..KV INTERVIEW...媽咪係咪一定唔可以理個仔架?????屁股唔掂櫈係咪都死梗??
老師問我..個仔平時唱咩歌.
我話好多架喎...佢話是但揀首..我係同2個老師一齊聽個仔唱架...
同埋佢要呀仔玩陀螺....叫佢轉比佢睇..
只砌左2個PUZZLE ...冇問過顏色...冇問其他喇....
呀仔唱歌又跳舞咁...臨走前指住牆上D動物讀哂出黎...

最後老師送糖比佢..佢送左比媽咪..

不過我都覺得老師冇HEART...趕收工..
好似求其咁...!!!我地都未離開..佢地2個已經起身話去廁所...

唔係呀嘛。真係咁過份...=3="
原帖由 coeychung0406 於 11-11-5 23:46 發表
Ha, In 我地個兩位老師係我未起身,就已經連人帶枱都搬走咗啦

咪就係因為我掛住睇係呀仔IN...自己冇咩理到老師囉....肯定死梗啦...我拖累左呀仔...=3="
原帖由 萬樂豬 於 11-11-5 23:15 發表
咦~ 點解你可以睇到囝囝問咁多野既 ?? 我掛住答老師問題, 都唔知問左咩, 只係聽到問相係邊個咋, 同埋送左陀螺比佢, 無嘞......我聽得 3 句野.....

我都係呀....不過唔知佢有冇問邊個帶佢黎?可唔可以舉高手?嘴仔係邊?砌積木!睇情景圖!
原帖由 marcoli8 於 11-11-6 12:53 發表
老師問我:小朋友同邊個住?邊個湊?有無親戚朋友係度讀緊?戒左片未?平時陪小朋友時會做d乜?佢鐘意唱咩歌?點解揀佢地間學校?

問小朋友:叫咩名?幾多歲?邊個帶佢黎?可唔可以舉高手?嘴仔係邊?砌積木!睇情景圖!唱歌...........等等~ ...

我地有2垃..IN完老師比一粒...出門口老師又比一粒呀..
原帖由 Sinman68 於 11-11-7 11:15 發表

想請問老師比粒糖你們的小朋友是課室內的老師? 還是最後去門口到交表時比的?

我個小朋友係臨走出門口,交回份表格給老師時,老師被粒瑞士糖佢.你地係埋甘?? ...
‹ 上一主題|下一主題