用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山靈糧-- 幾時會通知面試結果?
樓主: ox10
go

馬鞍山靈糧-- 幾時會通知面試結果? [複製鏈接]

原帖由 win125ho@yahoo 於 11-11-18 16:57 發表
我個仔係十月B被錄取咗pm班

你果個都算叫細b,但我地d12月超細b,應該全軍覆沒,對嗎?

回復 80# cfbb 的帖子

其實係咪唔會有人收REJECT信呢??收都係PM班..我都相信會係...

回復 4# manman3844 的帖子

我地都收到備取信
但封信係話12/2前要回覆要唔要輪候
唔係12/2前通知你有無位呀

回復 83# vvvir 的帖子

SORRY...剛剛睇到

我都剛收到e-mail話係備取生啦....   都好...總算了結一件心事....

回復 1# PFRC 的帖子

回復 86# 123onebaby 的帖子

我個仔都係備取生,不過我預左唔得,因面試最後關頭衰左!!一見到副校阿仔即時尖叫趴地,唔知係唔係唔鐘意個副校

備取生 too.... 唔輪候 lur.....

回復 1# whalebone 的帖子

我都係備取生...
其實係咪冇reject 架......

我都係後備... 唔通細仔表現有幾好都唔會要???
我仔表現真係好好9月b... 校長叫佢下次再來...一樣後備...
亦可能我只堅持要 a.m. 班....
算啦.. 唔收咪原校上 k1 law ~~ 只係唔明...點解間間都話要收大仔... E+ 8月出世可能都叫細仔

回復 1# catmaymak 的帖子

我都曾經搜集過資料顯示,佢地唔like收細b,所以係交表之前特意打電話去confirmed,點知果位老師即刻答我話唔會,我至交表,但如今出現的如果另我.......不過算了,已成過去式,不過若我b出年再申請一定唔會考慮呢間,因為表面只會講漂亮說話的校長都是如此,何況我b出年已變大b,有機會去選學校

我相信唔會 ge ~ 佢其他分校都有好多 9 月後出世的小朋友, 只係細b同大b 一齊in, 正常都偏向收大b啦, 尤其係多人報的學校

原帖由 cfbb 於 11-11-21 09:56 發表
我都曾經搜集過資料顯示,佢地唔like收細b,所以係交表之前特意打電話去confirmed,點知果位老師即刻答我話唔會,我至交表,但如今出現的如果另我.......不過算了,已成過去式,不過若我b出年再申請一定唔會考慮呢間,因為表 ...
‹ 上一主題|下一主題