用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 第一城嘉德麗VS東華三院馬陳景霞
go

第一城嘉德麗VS東華三院馬陳景霞 [複製鏈接]

請問各位可唔可以比D意見,以上兩間學校都收左我囡囡讀下午班,準備下星期交留位費了。但我見好多mama都話第一城嘉德麗而家唔太好。
In完馬陳景霞又覺得一般,而家真係唔知點好??
唔該幫幫我呀!!
   0    0    0    0

你只係報得2間嗎?? 如果呢2間,我會交第一城嘉德麗~

如果我會交第一城嘉德麗.....

我交左7-8間都係沙田區,但暫時得呢兩間收到信。今過星期六再IN恩典但唔知好唔好!!

馬陳景霞麻麻地,朋友的小朋友讀過,超多蚊,校舍一般~

當年我女搵k1時我都有去in到馬陳景霞,嘉德麗一向唔係我心頭好,也不喜歡這校,因為好多bad comments,anyway 我果時in覺得d老師好有愛心,校舍的確唔係咁好,佢收左我女不過我無簡,因為我後來簡左信義,不過我女最終而加係gh到讀 ! 但我朋友個女係馬陳景霞讀到k2喇而加,佢就話學校好好,有次朋友囡囡生日係出面開生日會,校長同主任都黎左,我都同佢地傾左好耐,好nice,好有愛心 ! 但你話間校最終好唔好真係唔知,因為無讀過 ! 但信義我有2個朋友都讀緊,我自己連校服,書包都買埋架,最後gh收咁我地當然入讀gh啦 ! 但我都好可惜架,好唔捨得信義 !
[
‹ 上一主題|下一主題