用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 SFA 2nd interview list announced!
樓主: YLMom
go

SFA 2nd interview list announced! [複製鏈接]

我同你既時間完全一樣, 但又唔想改tsl 時間, 始終我覺得佢地講會比轉時間會有小小影響, 而且人人都轉d 時間咪好亂, 所以我都好煩唔知點好,唉

原帖由 唉瘋 於 11-10-26 15:31 發表
我都係 in 9:00,唔知係唔係準時9:30完.

TSL果邊 in 10:05, 9:50要到,好趕,又唔想放棄是旦一間....

醒目開學勳章

我諗如果準時完都應該趕得切............

原帖由 Bebichhichi 於 11-10-26 15:49 發表
我同你既時間完全一樣, 但又唔想改tsl 時間, 始終我覺得佢地講會比轉時間會有小小影響, 而且人人都轉d 時間咪好亂, 所以我都好煩唔知點好,唉

how about the interview format? Any clues? Even no-one knows, but any guesses based on SFA's style i n the past?  Thanks ~~

係individual定group? 駛唔駛in父母?

原帖由 Bebichhichi 於 11-10-26 15:49 發表

咁你sfa早半個鍾去排頭位穏陣,上年得一round老師單對單好似都幾超時,不過你係0900應該會好些, 我就改了陳守仁,因為陳守仁面試信見到是分了組別的, 我怕遲到真係冇得in(冇得插組).同埋陳守仁允許自行配合而調組(時間), 好明顯係要控制每組人數,所以如果真係sfa 同 tsl 時間太近都係掉時間好d.免得撲空呢 !
‹ 上一主題|下一主題