用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 想問有無for 13個月大既係沙田或者馬鞍山既playgroup介 ...
go

想問有無for 13個月大既係沙田或者馬鞍山既playgroup介紹呀! [複製鏈接]

唔該哂呀!
   0    0    0    0

Learning Adventures

my kid goes here in shatin. it's new and has big playground, too! we like it very much. also run by Miss Cara (English Adventures, Tsing Yi), so good craft time and songs & stories.
http://www.learning-adventures.com.hk

醒目開學勳章 貢獻勳章

石門開咗兩間pg喎
一間係gym (全英文, the jazzy gym)
一間係教英文嘅
恐龍家

回復 3# 小曳人 的帖子

請問石門開左那2間pg ?

我囝 15個月大, 現在玩緊佐敦,遲d 想試下其它丫..

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 rosannelo 於 11-10-10 15:55 發表
請問石門開左那2間pg ?

我囝 15個月大, 現在玩緊佐敦,遲d 想試下其它丫..

一間咪寫咗名囉,另一間唔記得叫乜,
gym係匯達10/F,英文就好似12/F

另外,馬鞍山都好多嘢玩架,babydance都開咗响MOS
恐龍家
‹ 上一主題|下一主題