用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

2011 IK2(H) 交流站 [複製鏈接]

hi all,
我囡囡係Yancy有時間係到傾下交流下....
因我上年懷孕所以冇時間上babykingdom,我想知道2010-2011 IK1(L)仲有邊個小朋友仔入了IK2(H)??
   0    0    0    0

我囝囝係Marcus,都係由IK1L升上IK2H,大家多Dshare吓啦!
我囝囝係bear組,你囡囡係邊組呀?

Hi all,

我個女都係IK2H (Panda group).  佢叫Hazel.  大家多多指教.

我個女 'Hana' 都係IK2H .   大家多多指教.  :loveliness:

我來報到,我囡囡Candice,是IK1L升上IK2H的,今年是Panda Group。你o地有沒有為小朋友報課外活動,我幫囡囡報了拉丁舞&中國舞,星期一上完拉丁舞堂後回到家,還跳給我們一家人看。

1) 國際班是西人老師教英文,每日1小時英文,2小時普通話。
2)是有教Phonics。
3)我囡囡舊年K1時,有同我講有去過電腦室上電腦堂,但不知道是否每星期都有。
4)有校車去,但不知價錢。
5)深or淺好難答,我覺得ok。
原帖由 sofina 於 11-9-21 00:59 發表
請問讀緊 既媽咪可以幫我解答以下問題嗎? 萬分感激!

1)一星期有多少堂英文堂 同普通話堂?
2)是否西人老師教英文, 學校有教拼音嗎?
3)學校有無電腦堂?
4)有校車 去美孚嗎?價錢?
5)此校 教學程度深定淺? ...

LEE到你for 2011-2012-->IK2(H) 交流站

原帖由 sofina 於 11-9-22 14:22 發表
thanks so much to answer my questions
請問k1英普班, 今年有機多班, 一班機多人. 謝謝!

Hi Candice MaMi, 我係Yancy MaMi, 我囡報了星期二的操作數學,星期六的加油站呀

原帖由 ireneyklo 於 11-9-21 02:15 發表
我來報到,我囡囡Candice,是IK1L升上IK2H的,今年是Panda Group。你o地有沒有為小朋友報課外活動,我幫囡囡報了拉丁舞&中國舞,星期一上完拉丁舞堂後回到家,還跳給我們一家人看。 ...

回復 5# ireneyklo 的帖子

HAHA,我係SOPHIA媽, 今年又同一班, 仲同一GROUP 呀!

回復 5# ireneyklo 的帖子

HAHA,我係SOPHIA媽, 今年又同一班, 仲同一GROUP 呀!

你o地10月8日開放日會唔會返學校呀!我同囡囡早上會回校。
希望有機會見到你o地啦!

大家好﹐我系IK2H RYAN YUNG媽媽﹐各位好朋友~~~

RYAN仔仔參加左一個自製MUSIC VIDEO比賽﹐希望你地欣賞下他的精彩歌喉和舞姿﹐當然還有我為他製作的特效啦~~~

如果你都覺得我地好比心機製作這個MV﹐請用你30秒時間到FACEBOOK投票支
持下RYAN。 你的投票足以影響賽果﹗﹗﹗﹗請多多支持﹗﹗﹗

請投ryan仔一票,方法﹕
1.click 以下link -->
https://apps.facebook.com/singing_contest/?video=44

2.click 讚好 -->
3.click投票 -->
4.click Allow app -->
5.click 獨唱組 -->
6click 林茵 -->
7.欣賞ryan精彩演出及投票(tick 晒四個格 pls)

我囡YANCY都係 iK1L上 iK2H 佢係大象組...
請大家多D分享資料, 如搞活動可以預我們架....:loveliness: :D

iK2H的家長: 請問你地會去2月11日的親子大旅行嗎??

我想同囡囡去呀! 但爸爸唔想去,所以不參加了。
你o地有沒有人會去廖老師到觀禮呀? 囡囡話好想去,所以我o地會去。

我囡囡都話好想去呀佢話廖老師好靚好似公主....
所以我多數會參加,請問你囡囡叫咩名呀我囡叫 Yancy !!:)
‹ 上一主題|下一主題