用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 軒尼詩道官立小學 2012-13 15分入吾入到軒官上/下午校?
go

2012-13 15分入吾入到軒官上/下午校? [複製鏈接]

2012-13 15分入吾入到軒官上/下午校?
   0    0    0    0

我都係得15分, 但吾係住灣仔區, 心儀軒官上/下, 30/9 已經係DEADLINE, 吾知有無機會?  請問有無小朋友, 今年以15分派到入呢間學校呢?  2014年仲會轉全日, 但未知上/下搬去東院道.

想請教下家長, 報名表在那裡取???? many thanks!!!
怕你長得太快,不夠將你看仔細 怕你長得太慢,恨不得你快高長大!

Anybody knows how many applications were there in the first round for AM/PM school respectively last year?

My son got 15 marks and luckily got a place (pm) in 1st round last year.

回復 5# CyrusMaMe 的帖子

請問你係咪誇區?
仲想問下放學時間是否6:20?
如搭埋校車返到屋企咪好夜囉..

回復 2# pc1301 的帖子

係2015年先轉全日

回復 6# Jomei 的帖子

係6:20分放學, 搭校車要睇下你住邊區, 仲有當時係放工時間, 交通非常擠塞, 我係自己湊放學, 返到屋企都要7:30!

我都係15分呀, 都唔知有無機會!!
怕你長得太快,不夠將你看仔細 怕你長得太慢,恨不得你快高長大!

回復 8# aptcan 的帖子

哇...咁咪好夜先食飯做功課囉...
如果考試測驗咪唔多時間溫書囉

回復 10# Jomei 的帖子

讀下午班你都預啦, 仲有係因為我住得遠, 所以咁晏先返到屋企, 同埋上咗小學, 星期六日都係留返嚟溫習, 其實上午未返學前都可以溫習做功課同埋補習, 所以你要諗清楚呀!

回復 11# aptcan 的帖子

我有車直接到最快返到屋企都要7點幾...而家小朋友返緊下午班到家都5點..佢已好肚餓及好累...我真係要諗清楚究竟是否適合我小朋友...
同埋想知2014 OR 2015先轉全日制?
‹ 上一主題|下一主題