用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 第64屆校際音樂節 - 鋼琴
樓主: Heidi媽
go

第64屆校際音樂節 - 鋼琴 [複製鏈接]

買不到G1琴譜#100 & #101, 只買到#102, 不知那首more easy? 如有#100 & #101, 可否send給我.

[email protected]

Thanks!

醒目開學勳章 王國長老

版主按 : 有意者請自行 PM 給會員查詢, 切勿在版面留下沒有讀取性之訊息. (e.g Pls PM me , Pls check PM etc)

如經勸喻後情況仍未改善, 此版會關閉

同時提醒各位為保障會員私隱, 建議不要留下個人資枓 (e.g 電話/ email address)

謝謝!

原帖由 Princess100 於 11-9-13 13:28 發表
Hi mcheung,

可唔可以PM或e-mail G4#113 Daydream 比我?我個e-mail是[email protected].  非常感謝

請問有冇人有piano duet junior既琴譜呢?想睇下咩程度啱唔啱兩個囡囡夾!好想見到兩個囡一齊參加duet!!

如有者,請留言或PM告知,等我PM個EMAIL ADDRESS俾你(版主啱啱話唔好在此留個人資料喎),
萬分感激!!

各位靚媽,

請問可否pmG2的琴譜給我?
Many thanks!!

我都想玩,但冇譜!!如有請給我一份!!
謝!

原帖由 濤兒 於 11-9-16 12:50 發表
請問有冇人有piano duet junior既琴譜呢?想睇下咩程度啱唔啱兩個囡囡夾!好想見到兩個囡一齊參加duet!!

如有者,請留言或PM告知,等我PM個EMAIL ADDRESS俾你(版主啱啱話唔好在此留個人資料喎),
萬分感激!!

...

回復 167# decgirl 的帖子

我都揾緊,頭先去通利問,話最快都要個半月至有;柏斯仲誇張,話可能要三至四個月!蚊都瞓!

Heidi 媽, 十月媽咪 及其他有經驗媽咪 :

想請教各位, 如女兒已考獲皇家二級鋼琴, 在報校際時, 你們會報二級/三級呢??
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

Hedi 媽,

我都想我囡囡今年參加G2, 煩請EMAIL G2的琴譜給我..
[email protected]

THANKS.

我會搵晒呢兩個GRADE既譜畀老師, 叫老師全部彈一次嚟聽吓, 然後揀首個女又鍾意, 老師又覺得啱佢程度既歌嚟比賽!

原帖由 922yin 於 11-9-16 15:30 發表
Heidi 媽, 十月媽咪 及其他有經驗媽咪 :

想請教各位, 如女兒已考獲皇家二級鋼琴, 在報校際時, 你們會報二級/三級呢??

醒目開學勳章

原帖由 十月媽咪 於 11-9-16 07:58 發表
洛婷,

原本老師想揀#117俾佢, 但我女唔鍾意, 話要彈#118, 不過我同老師都知#118唔係我女STYLE, 但既然個女想有新嘗試, 亦都即管畀佢試吓, 睇吓最終會係驚喜定係驚嚇!?

...

難得佢鍾意 118 , 比心機呀

大家都畀心機!

原帖由 洛婷 於 11-9-16 22:26 發表

難得佢鍾意 118 , 比心機呀

回覆 1# 十月媽咪 的文章

十月媽咪,
琴譜收到了
謝謝
星期一可以比老師看看彈那首比較好 !

THANKS

原帖由 十月媽咪 於 11-9-16 14:32 發表
我都揾緊,頭先去通利問,話最快都要個半月至有;柏斯仲誇張,話可能要三至四個月!蚊都瞓!

thanks for your reply.  哎吔, 咁咪唔可以係截止報名前睇左譜先囉.  最慘係我唔知咩LEVEL.  有冇人有去年的piano junior duet譜可以e俾我參考下呢?

(ref:兩個囡囡今年將會參加7級&3級solo)

million thanks!!

smiletai,

唔洗客氣!

原帖由 smiletai 於 11-9-17 00:13 發表
十月媽咪,
琴譜收到了
謝謝
星期一可以比老師看看彈那首比較好 !

THANKS

回復 176# 濤兒 的帖子

濤兒,

我仲努力搵緊, 搵到之後一定SEND份畀你的!...老師話初級組大約係1-3級程度, 我女同個PARTNER都係五級左右, 原則上唔會彈唔掂, 只係怕大家最終係咪抽到時間齊齊夾琴吧!

不過我始終想響報名前知道首歌係點既樣先, 無譜響手但貿貿然報, 好似無乜安全感啊!

如果你搵到譜, 麻煩都SEND個COPY畀我LOOK LOOK吖, 唔該晒!

原帖由 十月媽咪 於 11-9-17 08:38 發表
濤兒,
我仲努力搵緊, 搵到之後一定SEND份畀你的!...老師話初級組大約係1-3級程度, 我女同個PARTNER都係五級左右, 原則上唔會彈唔掂, 只係怕大家最終係咪抽到時間齊齊夾琴吧!
不過我始終想響報名前知道首歌係點既樣 ...

agreed.  如果係3級以內,我兩個囡應該都可以彈得掂.  同埋佢地應該多機會一齊夾.  不過, 未見過譜就報名,好似唔多穩當咁.

我如果搵到譜都一定SEND俾你.

謝謝你!

原帖由 濤兒 於 11-9-17 09:10 發表

agreed.  如果係3級以內,我兩個囡應該都可以彈得掂.  同埋佢地應該多機會一齊夾.  不過, 未見過譜就報名,好似唔多穩當咁.

我如果搵到譜都一定SEND俾你. ...

Hi mcheung,

可唔可以e-mail G2的琴譜比我?我個e-mail是 [email protected]

非常感謝 。

回覆 1# magmok 的文章

Heidi 媽, 十月媽咪:

可否pmG4及G5l給我,謝謝!
‹ 上一主題|下一主題