用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 第64屆校際音樂節 - 鋼琴
樓主: Heidi媽
go

第64屆校際音樂節 - 鋼琴 [複製鏈接]

THANK YOU 十月媽咪 !

其他媽咪有無GRADE 6 #122 既譜呢?

原帖由 cyiuch 於 11-9-11 21:14 發表
請問有無人有GRADE 3, GRADE 7 & GRADE 6 #122 既譜可以給我嗎?
Thank you very much !

Hi mcheung,

可唔可以PM或e-mail G4#113 Daydream 比我?我個e-mail是[email protected].  非常感謝

原帖由 mcheung 於 11-9-8 12:55 發表
pls check e-mail for G4 #113 Daydream

分級鋼琴獨奏 - 五級
Piece: Etude in G, Op. 47 No. 24
Composer: Heller
I can't find a video for this piece on youtube.
can anyone locate it?  (there are similar ones e.g. no. 14.....) :(

pls check e-mail.

原帖由 Princess100 於 11-9-13 13:28 發表
Hi mcheung,

可唔可以PM或e-mail G4#113 Daydream 比我?我個e-mail是[email protected].  非常感謝

if the other pieces of G5 are available, pls send the copy to me............my e-mail address had been pm to you.

Thanks in advance.

原帖由 十月媽咪 於 11-9-12 11:03 發表
五級嗰三首歌我借咗俾老師copy, 手頭上只有一首,今日會拎其餘兩首,scan好再send俾你!

請問有無人有G5鋼琴譜?

醒目開學勳章

琴譜正本?

請問而家校際音樂節彈琴仲要唔要一定帶正本去.  之前阿仔G1就話要. 唔知G2係唔係都一定要?

我每年都堅持要學生(不論鋼琴或小提琴)一定帶埋正本去旁身﹗以防萬一....

反正書都買左咯﹐帶住都吾會好重。

原帖由 yeesumyin 於 11-9-14 00:13 發表
請問而家校際音樂節彈琴仲要唔要一定帶正本去.  之前阿仔G1就話要. 唔知G2係唔係都一定要?

thank you very much.

十月媽咪 & Heidi媽,
請問可否 email G2 &G3 的琴譜給我?
thanks
email: [email protected]

各位媽咪,

如果有grade 3 , Little Flower No. 1 的譜,可否email給我,[email protected]
十萬分感謝!!

SEND咗PM畀我留EMAIL, 要G2 & G3譜既家長們, 我已EMAIL給你們了....如還未收到, 請再PM我...唔好響版面留EMAIL畀我, 我怕我唔知邊個SEND咗邊個未SEND啊!

至於G5....有少少意外, 要再等等!

另外, 我係無G4 & G6既譜的, 還待其他媽咪幫忙吧!

順帶提一句, 希望大家都支持正版樂譜, COPY純粹方便大家揀歌...到揀好歌之後, 還請大家買番本正版書來練習吧! 謝謝!

Hi,
I have Gd 5 116 and 117. pm me if you need.

Send #116 and #117 to you. Pls check mail.

原帖由 mcheung 於 11-9-13 20:52 發表
if the other pieces of G5 are available, pls send the copy to me............my e-mail address had been pm to you.

Thanks in advance.

回復 135# decgirl 的帖子

GOOD, 你有就好了, 我部SCANNER唔知發咗咩癲, SCAN唔到, 搞咗我成個下晝都搞佢唔掂....激C!

got it with many thanks !!

原帖由 decgirl 於 11-9-14 18:01 發表
Send #116 and #117 to you. Pls check mail.

原帖由 十月媽咪 於 11-9-14 13:36 發表
SEND咗PM畀我留EMAIL, 要G2 & G3譜既家長們, 我已EMAIL給你們了....如還未收到, 請再PM我...唔好響版面留EMAIL畀我, 我怕我唔知邊個SEND咗邊個未SEND啊!

至於G5....有少少意外, 要再等等!

另外, 我係無G4 & G6既譜 ...

次次同人講我買了書啦, 他們都會問為什麼要買書啊, 今年改了例要Check書嗎?記得上年有本書要$160多元, 我都買了

My scanner didnot work for a long time. I took photo only, so the copies may not clear. JUST for reference only...

原帖由 十月媽咪 於 11-9-14 18:32 發表
GOOD, 你有就好了, 我部SCANNER唔知發咗咩癲, SCAN唔到, 搞咗我成個下晝都搞佢唔掂....激C!

我向來都鍾意用書, 唔鍾意用COPY的, 每年校際, COPY都只係用嚟畀老師幫我女揀歌, 揀好了, 我就會買一本新書嚟畀佢練習, 雖然唔會彈晒成本書, 但仲係覺得咁樣至啱!

今年仲要買兩本(己買), 甚至三本(尚欠一本未決定)呢!

原帖由 id00288 於 11-9-14 20:04 發表

次次同人講我買了書啦, 他們都會問為什麼要買書啊, 今年改了例要Check書嗎?記得上年有本書要$160多元, 我都買了

卒之搞番掂部SCANNER....PM咗EMAIL ADDRESS畀我, 要G5琴譜既媽咪, 我已經SEND咗譜畀你哋喇, 你哋CHECK CHECK啦!
‹ 上一主題|下一主題