用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Ready To Learn Center 學英文
go

Ready To Learn Center 學英文 [複製鏈接]

有冇人讀緊? 好唔好? 學費如何?

http://www.readytolearn.net/
   0    0    0    0

PARCO 由3歲讀到而家6歲
由LEVEL 1去到而家LEVEL 5

RTL 用自己做的課程去教小朋友
內容有閒聊,本身故事,PHONICS,GRAMMA,串字,生字同埋最後答問題

每個用有REPORT,每年有總REPORT 等

另外會因應程度,去推介小朋友去考TRINITY / CAMBRIDGE等等。。

聼落唔錯,貴唔貴? 好似係小班?

原帖由 Charlotte 於 11-9-6 21:06 發表
其實佢地套教材唔錯, 我小朋友以前跟過一位呀sir, 教得好好, 又可以錄音, 我聽番d帶, 聽到我個小朋友學得好開心, 點知冇耐個呀sir就走咗, 然後就不停咁轉老師, 所以就冇再學囉! 如果佢地冇呢個問題, 都學得過架! ...
我都有興趣,一堂大約什麼收費?我女2.5有無課程適合呢?

我仔仔開頭學果陣,都有成日轉老C呢個問題; 後來定左一位老C (2年多了)
如果佢請假就有代課老C; 但代課老C通常有10分; 教開果個就好少比10分。

1180$ 4堂 (一對三)

回復 ParcoBabyBaby 的帖子

本人想幫小兒報讀RTL, 但因為學費很貴, 想了解他的課程及有關他的教學模式及成效, 講問是否可以分享一下? 因為我想參考一下你寶貴的意見, 謝謝!
‹ 上一主題|下一主題