用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 培正幼稚園-2011年下幼兒愛班
go

培正幼稚園-2011年下幼兒愛班 [複製鏈接]

2011年下幼兒愛班
各位下幼兒愛班同學仔及家長:

你地好,我仔仔曉朗有緣與你們同一班, 請多多指教。
希望有機會認識大家,互勵互勉,多加交流, 希望豐富小朋友係LEE 3年既幼稚園生活~~~

你地會有沒有興趣報泳天泳會呢?
   1    0    0    0

hi,多多交流,仔仔叫梓揚。因為住的遠,興趣班沒有車接送,還沒有想好究竟參不參加

梓揚媽媽, 你好呀.
我地都住得遠架, 住沙田. 諗住報星期六, 平日放學太夜了.

梓揚媽媽,  你會出席24-sep的家長會嗎?

曉朗媽媽,應該會參加。需要請半日假~~

大家好,我仔仔叫昭毅, 住將軍澳新都城, 這幾天校車安排有些亂,而且車程頗長,有些擔心,但應該算是開始適應下來了.泳班想參加,但他們的年齡是否須要參加親子班呢?幾時截止報名?

昭毅媽媽你好呀~ 我都覺得校車要坐好耐,差唔多要成個鐘呢

唔經唔覺已經自己返學第三日了, 我諗佢地都已經適應下來了.

泳班已在星期一截止了, 我小朋友會係黎緊星期六開始第一堂, 係3-4歲班, 但我諗你可以打去教務處問下仲有有位.

佢地咁細個, 都係比佢試下水, 可以TRAIN佢唔怕水已經好好了.

梓揚媽媽, 咁我地咪可以24見了. :)

曉朗,梓揚媽咪,大家好,對唔住, 我係昭毅爸爸,不是媽咪, 24日我會出席,到時見.

hello.  i am 梁耀一 mami.
my son takes school bus from ma on shan.

and yes. i will go to the Sep24 event.
see you there

近排阿仔話佢係粟米組.
仲有其他組的... 南瓜組同白菜組..
聽到覺得幾攪笑.

你地小朋友有冇提佢地係咩野組呀 :)  ?

請問各媽媽,你地有冇收到退返既親子閲讀冊呢?我不見呀

大家好 我係whatsaap 開左個下幼愛group. 想Join 可PM我
‹ 上一主題|下一主題