用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

1EN [複製鏈接]

有無1EN家長? 多多交流!

阿仔話今日嘅day camp 好好玩, 佢仲話Chardonnay 以225分贏左, 係咪真?

0    0    0    0

Chardonnay Chardonnay Chardonnay
努力,努力,加油,加油.YEAH~~~

Yes....my son also told me that Chardonnay is champion today....

哈哈! 阿仔終於大個仔, 可以跟我分享學校的事情, 好開心!

Chardonnay, good job!

你囝囝簡直是SMART BOY.

大家好!我個女都係1EN架,請多多指教。

Hello, Ivy. Nice to meet you here

awhome, 究竟係咪225分都唔知, 可能係吹水

Kamtsk,
我點知佢幾多分丫.我個囝都傻下傻下,蒙蒙地.講d唔講d.不過佢地去完一上車,兩個小朋友就哎哂口號同告訴我佢地個house : Chardonnay羸了.好enjoy.哈哈.....

(所以我話你囝囝是smart,可以講出幾多分.mami,你要相信啊)

awhome,

嘻嘻, 我信..........住先啦! 其實分數都不太重要, 重要的是他學會同不同的小朋友相處, 互相尊重,學習.

今日真係好開心, 'Back to school ceremony' 沒有校長的訓話, 各班同學都好努力地演出. 這是一個好的開始!

kamtsk,

亞仔都同我講chardonny以225分勝出,而佢哋嘅riesling只爭2分就追成平手,勝負其次最重要小朋友enjoy

AngusJ,

嘩, 你個仔報告得仲詳細, 唔該晒^^

他們分house活動, 令我想起中學的青葱歲月, 懷念啊

今日我番左學校做義工睇食飯, 大家可以放心, 因全部都好乖, 食左至少一半(飯盒), 俾老師睇左, 先可以去玩. 不過, 有少少溫馨提示:

1. 有部份同學不太喜歡食烏冬,請留意一下;

2. 扁意粉焗左咁耐, 變得好sticky, 粉不成粉;

3. 有部分同學(我個仔都係), 食完飯只心急去玩, 唔記得飲水.

秩序很好, 食飯前也會祈禱(唱歌), 一切已上軌道, 安樂晒

Thank you Kam,
You had relieved my worry!!

a媽媽,

係呀, 阿媽通常會擔心啲細路食唔飽, 著唔暖, 所以琴日有少少時間, 一於去睇下
‹ 上一主題|下一主題