用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 NTK Learning Centre 貨不對辦,行政僵化
go

NTK Learning Centre 貨不對辦,行政僵化 [複製鏈接]

洗左$, 學吾到嘢不得止, 一肚氣,仲比老公話點揀架
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

我之前學又OK WOR, 不過係好多年前了
行政僵化呢樣我又讚成, 有咩理由1:1都唔俾補堂? 大拿拿幾百蚊一粒鐘架....
原帖由 JJandSS 於 11-9-2 06:06 AM 發表

原帖由 Charlotte_mom 於 11-9-2 10:01 發表
我之前學又OK WOR, 不過係好多年前了
行政僵化呢樣我又讚成, 有咩理由1:1都唔俾補堂? 大拿拿幾百蚊一粒鐘架....

吓! 幾百蚊一粒鐘??   補完會識飛?仲無得補堂!

原帖由 JJandSS 於 11-9-2 06:06 發表

Can you share more details?
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

醒目開學勳章 王國長老

而家好多1:1都要幾百蚊一個鐘(唔止英文, 其他野都係)
係無補堂老土d姐
原帖由 alice44 於 11-9-2 11:29 AM 發表

吓! 幾百蚊一粒鐘??   補完會識飛?仲無得補堂!

原帖由 Charlotte_mom 於 11-9-5 15:31 發表
而家好多1:1都要幾百蚊一個鐘(唔止英文, 其他野都係)
係無補堂老土d姐

問嗰日真係覺得 "嘩" 唔係嗎! 但到星期六, 阿仔的上門補習老師就話佢依家都係喺一間補習社做補習老師, 嗰間補習社都係收小學生3百幾蚊一個鐘架! 我初頭以為一個月, 佢話唔係, 係一個鐘呀! 我話真係有錢, 佢話間補習社係尊補名校, 個個都係有錢, 放學有司機接o家!
不過, 佢收我中一都係HK$100/鐘. 咁我咪好抵囉!

醒目開學勳章

原帖由 alice44 於 11-9-5 17:38 發表

問嗰日真係覺得 "嘩" 唔係嗎! 但到星期六, 阿仔的上門補習老師就話佢依家都係喺一間補習社做補習老師, 嗰間補習社都係收小學生3百幾蚊一個鐘架! 我初頭以為一個月, 佢話唔係, 係一個鐘呀! 我話真係有錢, 佢話間補 ...

幾百元一粒鐘, 真係私補上門都得啦
我個女補開的都係幾百元一粒鐘, 但就上門LAW

I heard an expensive one in Central - $800.- per hour.  Don't know whether it's group or one to one but in any event I won't go law!

oof
原帖由 JJandSS 於 11-9-2 06:06 發表

what's the ful name?
‹ 上一主題|下一主題