用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 論盡溜冰2
樓主: do-re-me
go

論盡溜冰2 [複製鏈接]

終於忙完個暑假喇, 原來阿女返左學, 先係我最輕鬆的時間

原帖由 choleliu 於 11-9-3 00:33 發表
1 foot spin一定無問題,不過smile好似FS8喎 ﹗CHOLE要請教SMILE。

Smile教Chole, Chole教Sugar, Sugar教心心, 心心教........ , 嘩!!!大家都可以慳唔少$$$$$

原帖由 Smiile 於 11-9-3 22:54 發表
sugar媽,唔知點解我覺得你開心了很多喎 我想起一件事,又為sugar開心 (我好無聊)

想起咩事姐, 我好想知, 8過我知啦

醒目開學勳章 貢獻勳章

回復 4# ThanksMami 的帖子

係啦...SUGAR好可愛
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 ThanksMami 於 11-9-4 00:48 發表
終於忙完個暑假喇, 原來阿女返左學, 先係我最輕鬆的時間

Enjoy LA

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 ThanksMami 於 11-9-4 00:51 發表

Smile教Chole, Chole教Sugar, Sugar教心心, 心心教........ , 嘩!!!大家都可以慳唔少$$$$$

還有穎穎和慧慧...你個女邊個教佢而佢又教邊個 ? 遲些還有我個小bb...憫心

原帖由 do-re-me 於 11-9-3 22:24 發表

我有個friend,佢比個女學溜冰的主要原因係佢認為keep住學溜冰大個會身材好正,有纖瘦的腰,豐滿的胸,幼長的腿.想知係米真,叫smiile出來比大家見下就知
呵呵.................. ...

乜你個friend 咁"天真"呀.
你估人人都係"金妍兒"咩 !
skating 叻唔一定有 "魔鬼濕柴"啦 .
skating對大比成日用力, 好難幼.
個胸大唔大都.......冇關係 ! ^^

醒目開學勳章

係...慳返唔少﹗

原帖由 小豆媽 於 11-9-3 13:10 發表

咁攪笑 ??????
why 小學冇小食部, 咁你呢6年都慳左唔少錢同口水.
我女當年一上P1, 有個小食部, 日日都鵝我, 想帶錢返學買乜乜乜乜, 煩死.

醒目開學勳章

原帖由 ThanksMami 於 11-9-4 00:51 發表

醒目開學勳章

有排學﹗

hi...你住台灣多唔多人學溜冰?

原帖由 awah112 於 11-9-4 13:59 發表

我住台灣,我以為學向前行,向後行,原來有咁多花式.

原帖由 awah112 於 11-9-4 13:59 發表

我住台灣,我以為學向前行,向後行,原來有咁多花式.

啊!好開心,第一次有海外fans!
係呀,學花式好靚架,配埋音樂,好似跳舞般
你的小朋友識向前行,向後行未呀?

原帖由 Smiile 於 11-9-3 23:06 發表

請問sugar現在星期幾去溜冰?

Fri, Sat
你係米唔舒服?定係咩事唔開心?你發生左咩事呀?我見你在此公開有bb你應該好開心,sorry我尋晚無發現電話有message,我半夜回覆你你收唔收倒呀?我今日call你搵唔倒你,你打個電話比我啦,我由尋晚半夜到而家都好唔安樂,我好辛苦呀,你千祈唔好做傻事!無論咩事我地都可以幫你解決,我打到想喊啦

各位好,
我囡剛學溜冰, 揾左西九一個好Senior coach, (係人介紹比我)個coach就好好, 但個場真係好差, 場又細, 人又多. 好雜. 真係有點後悔. 重要自已明明住東九龍. 而家都唔知點算.

早兩天個女上完堂係度練, D staff 仲唔比係block左的area 練叫佢要出大場練. 大佬呀4.5歲初學者,出去仲得惦. 唯有唔練, 咁有排都學唔成.
各位有冇好提意比我.

原帖由 do-re-me 於 11-9-4 18:24 發表

Fri, Sat
你係米唔舒服?定係咩事唔開心?你發生左咩事呀?我見你在此公開有bb你應該好開心,sorry我尋晚無發現電話有message,我半夜回覆你你收唔收倒呀?我今日call你搵唔倒你,你打個電話比我啦,我由尋晚半夜到而家都好唔安 ...

smiile
冇事丫麻, 好擔心呀.
辦法總比困難多, 我地人多好辦事呀.

原帖由 小豆媽 於 11-9-4 23:09 發表

smiile
冇事丫麻, 好擔心呀.
辦法總比困難多, 我地人多好辦事呀.

事原係尋晚smiile send sms比我話有煩惱事想傾,我半夜先見倒回覆左佢叫佢瞓醒打電話比我,我今早打比佢又無人聽,下午晴心下午sms覆我,話佢入左醫院,嚇死我,所以出post搵佢.佢頭先打左電話比我報平安,不過電話無電所以未講有咩煩惱.
我好蠢,晴心send SMS 比我寫mum fell down and go to hospital我睇成mum feel down and go to hospital所以大為緊張

原帖由 brima 於 11-9-4 19:50 發表
各位好,
我囡剛學溜冰, 揾左西九一個好Senior coach, (係人介紹比我)個coach就好好, 但個場真係好差, 場又細, 人又多. 好雜. 真係有點後悔. 重要自已明明住東九龍. 而家都唔知點算.

早兩天個女上完堂係度練, D sta ...

我都係,覺得西九個場唔乾淨同危險所以唔去學.你可以同教練講叫佢比你囡囡在上堂範圍練,衣度有d囡囡都係咁,教練都比佢地入去練.又或者你在第二個場搵個教練比囡囡試學睇下佢鐘意邊度.
‹ 上一主題|下一主題