用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 出售舊書舊校服
go

出售舊書舊校服 [複製鏈接]

本人有好多舊校服同舊書(舊書可能會dum要就快-,-)
如果有人要既話要快啦
舊校服係唔洗錢既(我自己都係問人攞,唔洗錢)
舊書就可能係書單上正價價錢既4折
PS上面有2個價,一個係無折,一個係全體訂購價,我果個4折係無折價既4折呀,留意啦
要既話記得PM,PM左仲要回覆尼個帖通知我架

0    0    0    0

有無人要買呀...
要就記得pm我

我想問吓校服有無夏季白色長外套,本來已訂咗,但開咗學幾日都仲未有貨,所以想要嚟著住先,第日可以做吓spare!

如果有冬天的的外套及褸類,本人都有興趣,因為仲未訂,如果合適,可以不用訂,謝謝!

i ordered the white jacket  and also did not get it. so i wear my own one (white in colour). seems allowed... teacher did not say anything.
原帖由 Edvychan 於 11-9-6 17:36 發表
我想問吓校服有無夏季白色長外套,本來已訂咗,但開咗學幾日都仲未有貨,所以想要嚟著住先,第日可以做吓spare!

如果有冬天的的外套及褸類,本人都有興趣,因為仲未訂,如果合適,可以不用訂,謝謝! ...

其實如果佢派既話係會通知你第二日帶收據反學校拎野
你地用住自己先既冷衫都無問題架
如果想搵我既話可以係9月10號反尼搵我

回復 2# Ronnie1213 的帖子

Hello Ronnie 1213,

但係我又無白色同啡色o既外套呢!之前我比咗件灰色佢係8月22日果日著,但佢話老師叫佢唔好著灰色,之後開學後,我比咗件杏色的外套佢,佢無著過,佢話唔凍,但其實係可能佢怕老師話佢,所以唔敢著,我叫佢凍就要著,老師話唔得先算la...
‹ 上一主題|下一主題