用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 翻新後既校舍靚咗好多
go

翻新後既校舍靚咗好多 [複製鏈接]

今日開學喇 !!!
今朝送囡囡返學見到 Colorful 既外牆,我同囡囡都覺得好靚好開心, 再望入走廊同 playground 都整靚咗好多, 我相信大家既小朋友應該都會係度讀得好開心, 同好鍾意既間學校
   0    0    0    0

真系令左好多, 我個小朋友返左學都好開心呀.. 老師又好, 學舍又令, 我覺得我無揀錯lor~~

我個女早2日開課讀k1, 之前黎interview, 覺得廁所好殘舊, d廁板要搵膠紙痴住, 心諗算喇, 又唔係係廁所讀書, 所以佢翻新後真係令我好surprise, 不過我唔明點解有d課室特別大, 但人數一樣咁多

係呀, 都唔明點解 d 班房有大有小, 我讀 E 班, 個房又長又細.
你地小朋友有無比蚊or insect 咬, 我個仔連續2日返家都不斷 au 癢同好多粒粒
call 左學校, 佢地會再清潔下 wor.

我地無去過Playground睇添, 有冇相 post黎睇下呀?

20/8 個日briefing完, 我係門口裝入去(因為關左門), 見到工人仲砌緊, 係全新slide, 中間有個鐘

真的靚左好多, 學習環境改善, 相信小朋友都會讀得好開心呢~

any photos can share!
‹ 上一主題|下一主題