用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德信學校 有冇1B班同學仔呀?入黎傾傾呀!
go

有冇1B班同學仔呀?入黎傾傾呀! [複製鏈接]

Hi,

我仔編咗入1B班呀,我今日睇都成33人班,都幾多人wor,唔知老師應唔應付到呢!
   0    0    0    0

我仔呀我仔呀都係1b呀
BB保你大童裝店
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/show/auctions?userID=hifai619&u=%3ahifai619
拍賣埸100蚊3件任選,新款9折

Hi Heidichoi,

好開心呀,終於有同學仔啦,希望有多d同學仔上嚟傾吓,大家聯絡吓啦!我覺得德信好少人上BK傾!
Pls check pm!

Hi,

我小朋友都係1B, 你哋小朋友返屋企會講學校發生嘅事嘛?

有呀, 都有講吓學校野,你仔有冇講呀?
pls check pm!

回覆 5# mccmcc 的文章

亞仔是都1B班,剛插班,現在1B有32位學生.大家傾吓計啦! 我電話是xxxxxxxx (Amanda).

[版主按 : 為保障會員個人私隱, 切勿留下個人資料, 現刪除有關電話號碼. 會員可PM 聯絡/溝通]

大家好! 我仔仔也是1B 黄社。是6月頭第一輪叩門入德信,幸好仔仔有另一個K3同學仔在7月中第二輪面試中考入,兩人還同班同社,互相扶持,一起面對新環境*V*

我囝囝都係1B班,我都想同大家交流下

This is 2011-2012 1B, pls create another 1B post.  My son is P2 la
[size=medium]Ronald
‹ 上一主題|下一主題