用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有無家長俾小朋友去北角港運城WORD POWER學英文?請 ...
go

請問有無家長俾小朋友去北角港運城WORD POWER學英文?請分享! [複製鏈接]

我住北角, 成日都經過港運城, 見呢間LEARNING CENTER 都有10年8年, 成日都見到好多外國人, 請大家俾下意見! 試咗個TRIAL CLASS, 個仔都好開心, 所以想JOIN 佢地個YEAR ROUND!
麻煩大家分享下!
   0    0    0    0

有呀!我個女都上咗半年,好開心.
老師係abc個種,上堂好free,我見小朋友玩到走上櫈.內容多元化;填色,計算,matching,串字,phonics,等等.對於k1來說,有d深但ok的.
每堂都有糖及大量貼紙,所以我個女十分喜歡上堂(可能這是技巧之一).

原帖由 leeyatping0131 於 11-8-17 18:54 發表
我住北角, 成日都經過港運城, 見呢間LEARNING CENTER 都有10年8年, 成日都見到好多外國人, 請大家俾下意見! 試咗個TRIAL CLASS, 個仔都好開心, 所以想JOIN 佢地個YEAR ROUND!
麻煩大家分享下! ...

唔該哂! D課程好深咩? 咁你個女女跟唔跟到? 聽唔聽得明老師講咩? 咁一個星期上幾多堂好?
‹ 上一主題|下一主題