用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 王仁曼學校行政失當
go

王仁曼學校行政失當 [複製鏈接]

話說我小朋友冒住紅雨去到王仁曼跳舞學校上堂,去到已濕O西,換好跳舞衣後還有約5分鐘便上堂,當時已有數個小朋友在等,這個時候掛起黑雨,接待處的小姐們通知我們課堂取消,這時前一堂的小朋友完課,學生放學,老師被行政小姐通知取消課堂,我們家長說,今堂的小朋友已換好衣服,老師又在場,教育局對黑雨的指示是要留在安全地方如常工作或上課,但行政小姐堅持老師會離開,沒有堂上。

真令人憤怒!又不設補課,又不退錢,離哂譜。
   0    0    0    0

回覆 2# happysugar 的文章

四歲law。。。

回覆 3# cozymom 的文章

但我返過果三間PLAYGROUP 都係紅色暴雨要返, 黑色先唔駛返!

其實應該紅暴都唔駛返啦, 小朋友咁細個咁危險。但哩個係學校POLICY, 交左學費, 又唔想蝕, 唯有焗住去。

回覆 6# happysugar 的文章

optional? 重點係佢一定唔會補課/補錢.
所以唔想浪費錢,真係焗住返.

最奇既係,如果小朋友返星期四,假設該月有5個星期四,其中一個星期四剛好係紅假,一樣要交五堂錢,但紅假不設課堂,亦同樣不設補課.

離o西譜,我唔再比個女係o個到學...

醒目開學勳章

溫馨提示:

我們建議有關會員直接向有關機構反影意見。再一次提醒會員,由於文責自負,在投訴文章中,建議先遮人物或學校之局部名稱,亦請盡量留意用詞,免生誤會及負上不必要的責任。

support

暑假去玩,miss佐一堂,三號風球miss佐一堂,沒有補課!!!

係咁 ga... 唔使番又唔收錢只限佢自己手卌既假期...
仲要又加左價....

貴呀...
‹ 上一主題|下一主題