用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 2012低愛班同學仔召集!!!
go

2012低愛班同學仔召集!!!

我仔仔是從幼仁班升到低愛班的,叫吳家翹呀!

hello...我仔仔係由IK1H班升到IK2L班的...佢個名叫HARRY,多多指教

我仔仔叫Michael,由IK1L升去IK2L,多多指教!

聽仔仔講,老師分左組喇~
有星星,火箭,月亮 同 彩虹組呢~我仔仔是星星組的

你們有上fb嗎?可以開個group到時有咩大家起上面傾o下呀!!

但我個仔話比我知佢係bear組喎~

你地今晚會返學校聽小一簡介會嗎?

fb 我有呀! [email protected]

低愛班係咪主流班 ,唔同IK2L ?
另外,我想問係咪升上k2 後會expect小朋友主動交通告比老師,jackco 幾日前d 通告回條同攞咗同學仔d通告及體溫記錄表都仲留在書包。我叮囑佢今日記住交比老師,佢又係話唔記得咗 ! 佢連昨日嘅功課都冇交。

原帖由 ling_piglet 於 11-9-8 10:17 發表
但我個仔話比我知佢係bear組喎~

你地今晚會返學校聽小一簡介會嗎?

哈哈 , 可能我地真係搞錯咗, 等我開返自己果班先~唔好意思!!

原帖由 beegoo 於 11-9-8 23:16 發表
另外,我想問係咪升上k2 後會expect小朋友主動交通告比老師,jackco 幾日前d 通告回條同攞咗同學仔d通告及體溫記錄表都仲留在書包。我叮囑佢今日記住交比老師,佢又係話唔記得咗 ! 佢連昨日 ...

哈哈~你真係攪錯左呀!我仔俘同我講,佢地班只係有,星星組,月亮組,火箭組同彩虹組架咋~

不過傾o下都無所謂既~

原帖由 beegoo 於 11-9-8 23:16 發表
另外,我想問係咪升上k2 後會expect小朋友主動交通告比老師,jackco 幾日前d 通告回條同攞咗同學仔d通告及體溫記錄表都仲留在書包。我叮囑佢今日記住交比老師,佢又係話唔記得咗 ! 佢連昨日 ...

連功課都無交,老師應該知架~不過估家長會交番?!可能岩岩開學,老師實在太busy睇漏左都吾出奇啦~