用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 油蔴地天主教小學 有冇小朋友第一、二輪都冇揀,但都可成功叩門呢? ...
go

有冇小朋友第一、二輪都冇揀,但都可成功叩門呢?

[quote][/quote]

回覆 1# HelloDicDic 的文章

有,我是第一、二輪都冇揀過的,亦不是該校網,是叩門的。第一次面試後很快就第二次面試,面試後大約兩小時後就接到舊油天通知取錄了我的女兒。

me 2

恭喜你們,請問你們小朋友係咪大仔又係咪全職主婦呀?thx!

回覆 1# kkhon 的文章

我個係大女,不過我有返工,個女俾人凑!

316 Janics,

請問你個囡囡讀邊間幼稚園呀? 我都想囝囝讀油天~

回復 1# monchai 的帖子

我個女讀德望幼稚園,你唔需要太擔心,因為相比起佢考其它的學校,這間巳經係最容易的,亦沒有想像中困難,最緊要小朋友要有信心同能夠表達自信的一面,相信你的囝囝亦可入讀。希望明年可在學校見到你的兒子!

Dear 316Janice,

Why didn't your daughter pick 德望 primary school??

Which time call you? Parents need to attent the two intervew???