用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際基督教優質音樂中學暨小學 音小 - 其實有冇人在星期一/二係有收到reject/waiting l ...
go

音小 - 其實有冇人在星期一/二係有收到reject/waiting list letter?? [複製鏈接]

我仲未收到信, 其實已經有定思想準備, 但仍存有一線希望…. 希望大家好心share 一下, 我都知, 有到 reject/ waiting list letter 係唔開心, 不過, 都希望大家share 一下.
   0    0    0    0

亞女比我樂觀好多, 佢話音小唔收咪考第二間囉.  佢真係太過樂觀喇, 在我, 我覺得音小算係最易考的了.

1. 我今日收到!不過係reject!連waiting都無!真係好唔開心!因為覺得成個interview都幾好!依家唯有收拾心情開開心心同小朋友放暑假!阿Q d咁講,依家唔收,唔駛煩$ tim!因為學費真係好貴!得daddy做野又有兩個小朋友!可以話daddy都鬆一口氣呀!
複製代碼

I have received reject letter finally.

sigh..

噢, 咁我諗我都會係 reject 喇. 算啦, 學亞女所講, 考過第二間啦.
‹ 上一主題|下一主題