用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問坑口新寶城 - 智趣小博士or 互動教育 好唔好? ...
go

請問坑口新寶城 - 智趣小博士or 互動教育 好唔好? [複製鏈接]

me too !! no 互動.....
When I enrolled, they promised me whole classes are K.2. level and only 4:1.
finally, i found they put my son K.2 mixed with a group of K.3 and total more than 4 kids in a classes (not class lah, should be a table)..
And all worksheet he brought back looks diificult ( he completed) but when I asked him.. He didnt know law !

回覆:請問坑口新寶城 - 智趣小博士or 互動教育 好唔好?

咁有無好介紹for升小一打㡳的英文班?

小兒在區內天主教幼稚園讀k3,課程比較淺,學校講明不默書,亦無phonics 學,佢講唔得,寫又淺,有點擔心小一追不上

回覆:請問坑口新寶城 - 智趣小博士or 互動教育 好唔好?

係就好囉,我就要求低,但怕小學要求高,我見過幾間小一的默書範圍就驚驚,週街d細路有識講英文。如果可以唔讀,咁我盡量唔讀,留時間玩興趣班仲好。
話時話,你小孩讀那間小學?升小一時識認嗎?

‹ 上一主題|下一主題