用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 入香兒一問
go

入香兒一問 [複製鏈接]

我見香兒的網頁上指入團要5歲或以上. 為何又有人指4歲已入預備班?
   0    0    0    0

It used to be 4 yrs old.  Maybe they've changed the age requirement.....

原帖由 scholar 於 11-7-18 11:10 發表
我見香兒的網頁上指入團要5歲或以上. 為何又有人指4歲已入預備班?

oic, 那我自己先跟女兒唱著玩.大點再考.

係呀我都留意左香兒招生詳情好耐嫁喇, 由上年開始合唱團係每年招生一次, 8月初會有出詳情及表格, 要小朋友明年1月足5歲先得....好緊張呀,我個姪仔終於都可以申請喇!但唔知面試要考乜野呢?

課外活動, 不用太緊張啦.
不要給壓力姪仔, 唱歌是為了開心的.

原帖由 Queenielam88 於 11-7-18 13:54 發表
係呀我都留意左香兒招生詳情好耐嫁喇, 由上年開始合唱團係每年招生一次, 8月初會有出詳情及表格, 要小朋友明年1月足5歲先得....好緊張呀,我個姪仔終於都可以申請喇!但唔知面試要考乜野呢? ...

自己準備現場唱一首歌,好簡單架

Scholar: hehehe....呢啲其實都係我自己俾自己的無謂壓力.(其實入香兒係我既童年夢想,但奈何當年父母邊有咁得閑同我去報呀!)

Share123: 唔該晒你呀....
‹ 上一主題|下一主題