用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 賽馬會體藝中學 交流區
樓主: ntstgt
go

賽馬會體藝中學 交流區   [複製鏈接]

醒目開學勳章

回覆:miriam 的帖子

資料很詳盡,很有用,感謝。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

好在我在金鈡返工, 去中環齡記超方便. 剛才取了舊數學及英文書各一, 字典用舊版有冇問題呢?

醒目開學勳章 王國長老

Chenita爸 發表於 16-7-7 13:35
好在我在金鈡返工, 去中環齡記超方便. 剛才取了舊數學及英文書各一, 字典用舊版有冇問題呢? ...
字典唔使買, 差唔多個個係學校都係用 online dictionary
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大家好, 仔仔今天註冊了!

醒目開學勳章 王國長老

Chenita爸 發表於 16-7-7 13:35
好在我在金鈡返工, 去中環齡記超方便. 剛才取了舊數學及英文書各一, 字典用舊版有冇問題呢? ...
DELETE

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆 miriam 的帖子

謝謝!!☆⌒(*^-゜)v,兩日都有參加,到時見!

醒目開學勳章 王國長老

引用:回覆+miriam+的帖子 謝謝!!☆⌒(*^-゜)v

原帖由 yoyo328 於 16-07-08 發表
回覆 miriam 的帖子

謝謝!!☆⌒(*^-゜)v,兩日都有參加,到時見!
唔會見到我啵

唔該我想請問F1有咩書係唔一定要買嘅?謝謝

醒目開學勳章 王國長老

引用:唔該我想請問F1有咩書係唔一定要買嘅?謝謝

原帖由 Elaineyau918 於 16-07-09 發表
唔該我想請問F1有咩書係唔一定要買嘅?謝謝
只得三本字典唔使買

HELLO, 小女今年也是體藝人, 多多指教!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:taksun 的帖子

大家VA中一同學會參加校隊嗎?
是咪沒乜機會入架

請問羽毛球校隊幾時選拔?

醒目開學勳章 王國長老

tony333 發表於 16-7-21 20:30
大家VA中一同學會參加校隊嗎?
是咪沒乜機會入架
有 VA 學生都參加校隊, 校隊無話一定要係 PE 生先可以參加.

你根據返學校註冊日畀你既資料填, 係選拔當日依時出席就得.

引用:Quote:tony333+發表於+16-7-21+20:30+大家V

原帖由 miriam 於 16-07-22 發表
有 VA 學生都參加校隊, 校隊無話一定要係 PE 生先可以參加.

你根據返學校註冊日畀你既資料填, 係選拔當日 ...
謝謝~~
校隊其實每星期2次訓練,是咪好考小朋友意志,訓練完回家已好夜,還要做功課

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+miriam+於+16-07-22+發表有+V

原帖由 tony333 於 16-07-22 發表
謝謝~~
校隊其實每星期2次訓練,是咪好考小朋友意志,訓練完回家已好夜,還要做功課
基本一星期兩日,比賽前可能會加操。

學校 1830 關門,所以訓練大多數 1800 會完,夜唔夜返到屋企要睇你住幾遠,我囡最遲 1930 一定返到屋企。

學校功課唔多,我囡係學校做晒,温書都係,所以校隊同校外訓練無影響到佢。

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+miriam+於+16-07-22+發表有+V

原帖由 tony333 於 16-07-22 發表
謝謝~~
我囡一、三操校外,二、四同五校隊,因為佢鍾意反而運動令到佢更識得安排時間温書,成績叫 ok 可以 keep 到。

所以影唔影響讀書要睇你小朋友點平衡。

回覆:miriam 的帖子

1~5 都操~~勁
玩咩運動啊

我註冊日個日無交選拔表格, 是否當天按時交和即場選拔的?
‹ 上一主題|下一主題