用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 賽馬會體藝中學 交流區
樓主: ntstgt
go

賽馬會體藝中學 交流區   [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+taksun+於+15-09-10+發表我想

原帖由 CathyDannyBB 於 15-09-11 發表
問過話已冇代理
我囡話冷背心 $98,淺藍過頭笠衛衣 $12x,最重要個件 polar fleece 外套佢無睇價錢

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 15-9-11 08:52
我囡話冷背心 $98,淺藍過頭笠衛衣 $12x,最重要個件 polar fleece 外套佢無睇價錢

...
我囝買左風褸 $165.00, polar fleece 話太厚叫佢唔好買住

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:miriam+發表於+15-9-11+08:52+我囡話

原帖由 CathyDannyBB 於 15-09-11 發表
我囝買左風褸 $165.00, polar fleece 話太厚叫佢唔好買住
我會買,免得太遲買想買時無貨。

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:miriam+發表於+15-9-11+08:52+我囡話

我囡唔鍾意著羽絨,兼學校唔準著羽絨,所以風褸加 polar fleece 岩晒佢。

引用:Quote:原帖由+CathyDannyBB+於+15-09-11+發

原帖由 miriam 於 15-09-12 發表
我囡唔鍾意著羽絨,兼學校唔準著羽絨,所以風褸加 polar fleece 岩晒佢。

...
1C 己有1 次quiz

醒目開學勳章 王國長老

CathyDannyBB 發表於 15-9-18 15:03
1C 己有1 次quiz
我囡話兩次 IS 一次 Eng

各位好
我想問小朋友入讀體藝要咩條件?
成績大約係點?
讀小六時各科成績係攞咩?
唔好意思,咁多問題,因為我仔仔對體藝學校有興趣,所以想攞多啲資料,謝謝

醒目開學勳章 王國長老

引用:各位好我想問小朋友入讀體藝要咩條件?成績

原帖由 sang@yee... 於 15-10-13 發表
各位好
我想問小朋友入讀體藝要咩條件?
成績大約係點?
係 ek 用電腦版 search function 會揾到好多資料,全部係升中派位版。

引用:Quote:原帖由+sang@yee...+於+15-10-13+發

原帖由 miriam 於 15-10-14 發表
係 ek 用電腦版 search function 會揾到好多資料,全部係升中派位版。
唔該晒我估我差唔多睇晒

請問知不知道今年VA幾多人面試?

引用:Quote:原帖由+sang@yee...+於+15-10-13+發

原帖由 miriam 於 15-10-14 發表
想請問一下體藝接唔接受叩門申請?問定先,因為沙田區津校一般唔接受叩門。

醒目開學勳章 王國長老

yanlamma 發表於 16-4-20 22:56
想請問一下體藝接唔接受叩門申請?問定先,因為沙田區津校一般唔接受叩門。
記憶中係派位當日接受叩門申請。

回覆:miriam 的帖子

唔該哂, 以你所知, 叩門收幾多人?

醒目開學勳章 王國長老

yanlamma 發表於 16-4-21 15:26
唔該哂, 以你所知, 叩門收幾多人?
唔清楚

gagamama20 發表於 13-4-22 08:53
回復 kanlawts 的帖子

可能是接近選統一派位,要填滿三十間有些煩,又驚派得唔好要叩門,所以如果體藝收就 ...
今年輪到我,真實体會,真的好煩,個女仲band1尾,邊緣人好難填..

我女入了體藝了

醒目開學勳章 王國長老

引用:我女入了體藝了

原帖由 Chenita爸 於 16-07-05 發表
我女入了體藝了
Welcome

回覆 Chenita爸 的帖子

我想問小朋友入讀體藝要咩條件?可否分享一下

Chenita爸  我只是初哥家長, 自己問下D師兄師姐家長拎資料的  發表於 16-7-5 14:49

好開心,個女入到:體藝

Chenita爸    發表於 16-7-5 16:21

之前仲好擔心,終于石頭落地,輕松晒
‹ 上一主題|下一主題