用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 唔知今年SPI新款靚不靚?
樓主: ada_790712
go

唔知今年SPI新款靚不靚? [複製鏈接]

只要响HSBC度揀Vision定Concerto款,收到信後打電話去專門店check有冇貨,上到去才揀顏色同大細碼。剛剛上去攞咗!Concerto除了紅,藍色外,仲有深藍色。

大家可去太子shop 睇下, SPI 有新款....."inspiration series".... 商店姐姐話係出面未有.

今年的SPI的新款式輕了些.

Ada,剛才megabox jusco見到你圖中spi 藍色大碼,你買咗未?那裡只有二個!

想問一下, 大家在網登記之後是否真的4-6星期才收到換領信呢?

請問入咗hsbc網頁后係边度有show出黎呢,我見唔到哦.

原帖由 KimB 於 11-7-12 09:59 發表
係hsbc信用卡既promotion, 你可以用獎賞錢去購買, 唔同年資, 個價錢都會唔同, 但比起總代理或sogo/jusco都平d

回復 24# kwan_kwan 的帖子

唔係, 我大約一星期已收到換領信, last weekend上埋代理度攞添

你入到獎賞錢網頁, 裡面有個熱門推介之類的item, 你click入去就見到喇

原帖由 gor_gor 於 11-7-25 12:41 發表
請問入咗hsbc網頁后係边度有show出黎呢,我見唔到哦.

上咗易賞錢及積分換領都揾唔到呢,會唔會係咩特別卡先有,或者唔係以SPI個名,而係代理之類個名呢...

原帖由 KimB 於 11-7-25 13:30 發表
你入到獎賞錢網頁, 裡面有個熱門推介之類的item, 你click入去就見到喇

http://www.hsbc.com.hk/1/2/chinese/hk/cards/rewards/catalogue?pwscmd=hotpicks&pageNumber=2&index=2&param=hotpicks&selectType=&selectSecondType=&flag=

http://www.hsbc.com.hk/1/2/chinese/hk/cards/rewards/popup?pwscmd=detail¶m=hotpicks&index=19&selectType=&selectSecondType=&flag=&

原帖由 gor_gor 於 11-7-25 14:14 發表
上咗易賞錢及積分換領都揾唔到呢,會唔會係咩特別卡先有,或者唔係以SPI個名,而係代理之類個名呢...

~easybring~

回復 1# easybring 的帖子

見到了,唔該晒 : )

我上星期先0係Sogo見到SPI既(好似係ACB系列),減咗$80蚊都要$510蚊個,仲要無貨要等通知...真係好貴.

而家有呢個優惠就可以限好多勒...不過以一個小一男仔黎講唔知重唔重(因0個款ACB系列唔係咁重,其它系列就相对重d).

OK呀, 唔算重, 我個囝都係小一

原帖由 gor_gor 於 11-7-25 14:35 發表
見到了,唔該晒 : )

我上星期先0係Sogo見到SPI既(好似係ACB系列),減咗$80蚊都要$510蚊個,仲要無貨要等通知...真係好貴.

而家有呢個優惠就可以限好多勒...不過以一個小一男仔黎講唔知重唔重(因0個款ACB系列唔係咁重, ...

好的,謝謝妳們的幫忙...我啱啱訂咗了.

仲可以用信用卡里面既易賞錢黎扣錢,唔洗一百蚊就可以買到個几百蚊既書包,好采上周Sogo無貨啫...

感激感激...

上去SPI攞書包, 書展期間其他書包有特價, 做埋26/7日(油麻地)

我上星期去千色店, 但冇發現Concerto"人體工學設計護脊書包RL-169, 想知佢重唔重?

我禽日去書展買了個粉紅色$250大碼

超低價,响兒童圖書後面有個舖位係SPI,不過得一款L SIZE仲要得粉紅色,我個人覺得好低呀(不過係三年前款WO),其實細路邊知道新舊款,今次真係可以放F4 File了,如還有時間同興趣,可以去睇睇呀!我仲幫同學仔買了一個,她媽媽還說唔該晒!希望你哋趕到買^O^

上spi門市可以try下.  門口仲有d特價, active紅色大碼$198 only (可能係次貨) --- 正!

原帖由 oichai 於 11-7-26 15:19 發表
我上星期去千色店, 但冇發現Concerto"人體工學設計護脊書包RL-169, 想知佢重唔重?
~easybring~

我買左個Concerto,返小學買,$338大碼都幾低~

回復 1# ckwline 的帖子

小一大碼ok唔ok?
~easybring~

我一星期就收到信~
‹ 上一主題|下一主題