用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 唔知今年SPI新款靚不靚?
go

唔知今年SPI新款靚不靚? [複製鏈接]

0    0    0    0

簡單設計, 間隔十分實用, 已打開買一個俾阿囝

邊隻係新款? ACB?

原帖由 KimB 於 11-7-8 09:51 發表
簡單設計, 間隔十分實用, 已打開買一個俾阿囝
~easybring~

我上去總代理度見到的, 大碼好似差不多$500, 有兩種color

For SPI school bag , buy fm school will be cheaper than Jusco ?

原帖由 ada_790712 於 11-7-7 22:08 發表

SPI "Concerto"(RL-1691)
296元一個
書包淨重700g

SPI "Vision"(KW-7536)
228元一個
兩年前的款,書包淨重1.1kg

資料來源:http://www.hsbc.com.hk/

SPI Vision 同款一田都要賣400元。
愛收集舊書包、背囊的傻人

唔好意思, 點解有HSBC? 係咪佢地reward? 定簽卡有呢個價?

VISION 我去SOGO 睇, 話係由 $7XX 減到三四百左右. 乜你個價咁平? 好實淨又可放畫作, 但我覺得重左D.

係hsbc信用卡既promotion, 你可以用獎賞錢去購買, 唔同年資, 個價錢都會唔同, 但比起總代理或sogo/jusco都平d

原帖由 w_y 於 11-7-12 09:50 發表
唔好意思, 點解有HSBC? 係咪佢地reward? 定簽卡有呢個價?

VISION 我去SOGO 睇, 話係由 $7XX 減到三四百左右. 乜你個價咁平? 好實淨又可放畫作, 但我覺得重左D. ...

thank you. 真可惜, 在spi active 和 lego 之間爭札左一陣.  前天已買左個 lego.

剛剛用信用卡換了一個, 希望好用

你是換了哪一款 vision / Concerto?

不用給小朋友試一下嗎? 考慮中.......

回復 12# wtma 的帖子

你可以帶小朋友去總代理度試吓先, 然後再決定換邊款, 我就係試完先上網換, 啱啱收到換領信喇

hsbc信用卡既promotion,我覺得好抵, 換了 Concerto紅色, 細碼, 未收到信.

回復 8# jessc 的帖子

Hi Jessc,
請問有無SIZE CHOOSE?做到幾時,我想買WO。。。。THANKS!

原帖由 wingyeunglilo 於 11-7-21 18:35 發表
Hi Jessc,
請問有無SIZE CHOOSE?做到幾時,我想買WO。。。。THANKS!

通常到八月尾, 但貨賣夠QUOTA就停. 近日問過JUSCO的SALES, 佢話今年新款擺jusco賣都要around500元。
愛收集舊書包、背囊的傻人

我無試過, 見好多好評, 諗應該幾好, 昨晚在HSBC換了而家等收信, 應該換男仔顏色~
馬鞍山千色店有好似既款都$500, 而家更加覺得真係幾抵~

我換了Vision款, 因為我個仔一定要有卡通圖先用

適合小一是否多數買細碼? 因見細碼個SIZE好似細個左啲,
SIZE唔啱有得換嗎?
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1721.gif[/img][img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1983.gif[/img]

我想問下響HSBC換左spi concerto書包的媽咪...我見唔到有得揀size同color...係咪收到換領信取貨時先揀架? 如果係, 上到去至冇想要的size同color點算?  

thx

‹ 上一主題|下一主題