用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 愿望成真!
go

愿望成真! [複製鏈接]

大仔昨日放榜真係派到英皇了! 自大仔升小一前我們已是期望有朝一日能進入英皇讀書, 那離港大的門已是不遠了。 經過六年來學校的培育, 小朋友的努力, 真係愿望成真了! 雖公布賽果前我都是有擔憂, 怕因政府的無良縮班而導致阿仔錯失呢個機會, 但同時對學校的水準, 對阿仔的努力都還是有數的。 不過當見到阿仔拿著派位通知笑住向我走來那刻還是控制不住小小激動, 希望阿仔進入英皇継續努力, 也跟之前的師兄們一様成為英皇精英!
   0    0    0    0

Thanks! 係般咸道官小讀

原帖由 白領麗人 於 11-7-6 18:10 發表
大仔昨日放榜真係派到英皇了! 自大仔升小一前我們已是期望有朝一日能進入英皇讀書, 那離港大的門已是不遠了。 經過六年來學校的培育, 小朋友的努力, 真係愿望成真了! 雖公布賽果前我都是有擔憂, 怕因政府的無良縮班而導致 ...

又真係幾近港大嘅,過馬路行過對面就到喇.恭喜!

Thanks dear edkoni !

入了自己理想的中學一定係幾開心的事, 我的仔仔都入了第一志願, 我真的很開心,  好快 可以有今年暑假的 time table 了 ,   輕鬆晒 ~
‹ 上一主題|下一主題