用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香港國際機場-夢想起飛暑期活動
go

香港國際機場-夢想起飛暑期活動

舊年報唔倒這個活動,今年由5月便開始留意佢地個website睇吓幾時有得報, 點知佢突然喺星期三晚開始接受報名, 仲即時full咗, 好多人投訴之後突然公佈星期四下午二時可接受報名, 點知個website由yesterday到現在都上唔倒(even半夜三點,四點及五點), 由唔公佈有咩安排或已經full哂, hotline亦由星期四到而家都沒有人聽或覆留言,都唔知想點.

有人話佢自己的職員一早留哂位俾自己的朋友, 其他人無可能報倒, 只會being played. 其實有無無關係的bk ma ma 報倒呢?

係呀~ 呢個好FULL架, 我今年都幫大仔試報, 但都係失敗左...

原帖由 lcyaa 於 11-6-24 11:10 發表
舊年報唔倒這個活動,今年由5月便開始留意佢地個website睇吓幾時有得報, 點知佢突然喺星期三晚開始接受報名, 仲即時full咗, 好多人投訴之後突然公佈星期四下午二時可接受報名, 點知個website由yesterday到現在都上唔 ...

我地上年玩左,OK喇,只當係一種活動體驗,最特別系可以著制服遮.報唔到都唔洗唔開心,因為個活動overall唔算好多野學/玩.

係咪即係最近0個期‘最強孩子’裡面介紹0個間???

原帖由 share123 於 11-6-24 14:11 發表

我地上年玩左,OK喇,只當係一種活動體驗,最特別系可以著制服遮.報唔到都唔洗唔開心,因為個活動overall唔算好多野學/玩.

請問活動時會否細分年齡架?

定係4/5歲都係同10歲/8歲的一起玩/學?

Thx~~

原帖由 share123 於 11-6-24 14:11 發表

原帖由 ohmygosh 於 11-6-24 15:07 發表
請問活動時會否細分年齡架?
定係4/5歲都係同10歲/8歲的一起玩/學?
Thx~~

一team人一齊入去架,10歲甘大見唔到,不過7-8歲都有既. 但舊年報名異常混亂,太多人預先交左錢但無甘多位,我地系等暑假後候補再去玩架

謝謝分享

原帖由 share123 於 11-6-24 16:43 發表

一team人一齊入去架,10歲甘大見唔到,不過7-8歲都有既. 但舊年報名異常混亂,太多人預先交左錢但無甘多位,我地系等暑假後候補再去玩架

This year, 3-6 will be in one group and 7-10 will be in another group

回覆 1# lcyaa 的文章

今年分a b組,不過要自組,16人一組,我報到兩組同一時間,好易報,仲全部約晒同學仔,期待中

what is the website?

thanks

上年我仔話好悶~~