用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 SC新校舍-下午班(PM)自組校車(荃灣、青衣) ...
樓主: vc000
go

SC新校舍-下午班(PM)自組校車(荃灣、青衣) [複製鏈接]

回復 3# vvcc 的帖子

校車資訊

你好, 果果媽媽, 我也有興趣, 你可以預留座位給小女嗎???

原帖由 果果媽媽 於 11-6-10 10:04 AM 發表

沒有安全帶, 但每年通過政府驗車及獲發經營保母車牌. 有保母跟車, 座位及路線有待confirm. 謝謝查詢!

I also need the school bus service, can you PM me as well? I've tried to PM you but failed anyway...

原帖由 vc000 於 11-5-22 05:22 PM 發表
唔緊要,你係呢度留言都OK。
我已經打左電話俾一D校車公司同埋街車,而家等緊回應。如果有消息,我都會再po係哩度話俾你地聽。
我自己係希望可以揾有保母車牌既街車會比較有保障同安全D。 ...

請問你是住那一區, 好讓我先行紀錄, 謝謝!

原帖由 vvcc 於 11-6-11 22:38 發表
你好, 果果媽媽, 我也有興趣, 你可以預留座位給小女嗎???

I'll move to Tsing Yi. Many thanks.

原帖由 果果媽媽 於 11-6-13 02:30 PM 發表
請問你是住那一區, 好讓我先行紀錄, 謝謝!

回復 1# vvcc 的帖子

That's OK, I will put you on the list and keep you post updated if we can get enough requests.Thanks.

謝謝你啊!!!

原帖由 果果媽媽 於 11-6-16 09:23 AM 發表
That's OK, I will put you on the list and keep you post updated if we can get enough requests.Thanks.
‹ 上一主題|下一主題