用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 如果想學劍橋英語, 俊慧好D, 定係JOLLY KINGDOM 好D ...
go

如果想學劍橋英語, 俊慧好D, 定係JOLLY KINGDOM 好D [複製鏈接]

請你們給本人一些意見吧
   0    0    0    0

回覆 2# emilythestrange 的文章

但ABC真系好貴呀

原帖由 emilythestrange 於 11-5-18 17:36 發表
我試過同侄仔去過#### 的試堂...
果日好多人, 少少HARD SELL
印象普普通通

之後就同佢同學仔的媽媽報左ABC PATHWAYS本身都好擔心會唔會讀得唔好
後尾見佢返學都返得好開心, 唔大壓力
同外籍老師好FRD
冇乜見佢帶D  ...

HELLO emilythestrange,
你是否指係JO##Y KINGDOM??????? 我沒有其他意思, 只係想清楚D....THANKS

原帖由 emilythestrange 於 11-5-18 17:36 發表
果日好多人, 少少HARD SELL
印象普普通通

之後就同佢同學仔的媽媽報左ABC PATHWAYS本身都好擔心會唔會讀得唔好
後尾見佢返學都返得好開心, 唔大壓力
同外籍老師好FRD
冇乜見佢帶D  ...

HELLO emilythestrange,
你是否指係JO##Y KINGDOM??????? 我沒有其他意思, 只係想清楚D....THANKS

回覆 7# Chlin 的文章

Hello CHLIN,
請問你想join那一個機構?????

回覆 8# emilythestrange 的文章

請問ABC在那裡?幾錢一堂啊?我都想俾小朋友學,但唔知學劍橋或是聖三一好D?

回覆 10# sze8 的文章

ESF also offer intensive Cambridge course (Mon-Fri for 2 hours everyday + Exam on Sat).  Anyone has join this before?  Any comment please?

‹ 上一主題|下一主題