用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

year 1 ipad [複製鏈接]

year 1 的家長, 你地多唔多買部 ipad 比小朋友響屋企用下, (ipad 2 出喇), 諗緊出唔出好, 用 iphone 得唔得既呢 ?
   0    0    0    0

Will buy the iPad2, but not now. Maybe at the end of the year:)

回覆 1# kamtsk 的文章

kamtsk :
你真係好喇, 60個觀眾得你一個有反應, 等到年尾 ?? 到時你估下亞 APPLE 會唔會有 "為了答謝閣下咁有耐性可以等到年尾, 現獎你買一送一優惠", 到時......你可唔可以............你買一.....然後送我一咁呀 ?????????

其實,我想了解一下, 依定 D YEAR 1 係唔係響校內用緊 IPAD 上堂既呢, 咁返到屋企多唔多需要用返 IPAD 先教到或輔助到個小朋友, 如果原來其實都用既機會唔多, 咁..就唔買 LAW,

另, 如要, 又要唔要好似 MAC BOOK 咁, 要經學校買 D 野先用到咁呢

請問你知唔知呀 ?? 唔該

回覆 1# bananalemon 的文章

學校冇講過依家Y1要用i-pad上課喎, 實際上, 都冇用i-pad上課.

回覆 1# 小豆媽 的文章

係 ?? 唔該曬, 但係呢, 我果時係聽到 d 人講話 year 1 用 ipad 教過喎, 仲話學校希望 d 家長如果可以的話響屋企都教下佢用,佢地返學時易掌握 d 咁,

唔通................:網上騙子又再重出江湖 ???????????

其實我都要睇下有無實際需要先買, 我知學校用apple的產品, 連真光的幾間學校都開始用ipad, 我估小朋友會用的機會都幾大, 另外, 都係希望學校團購會有discount, 所以先唔出住
bananalemon, 已ok?

係呀year 1冇用ipad,只係在校內會教佢地用mac book影相,同有學打字.

原帖由 bananalemon 於 2011/5/3 18:08 發表
係 ?? 唔該曬, 但係呢, 我果時係聽到 d 人講話 year 1 用 ipad 教過喎, 仲話學校希望 d 家長如果可以的話響屋企都教下佢用,佢地返學時易掌握 d 咁,

唔通................:網上騙子又再重出江湖 ??????????? ...
2016 13th SINGAPORE OPEN GYMNASTICS CHAMPIONSHIPS
https://youtu.be/ewiq2eV63X0
2014年全國青少年藝術體操錦標賽-亞軍
https://youtu.be/OAEC8aaPeB0

原帖由 bananalemon 於 11-5-3 18:08 發表

唔通................:網上騙子又再重出江湖 ??????????? ...

i pad的基本操作, 跟本唔洗教, 好易,
依家的小朋友好醒, 好易上手的, 看圖就識用.
等如大人用iphone, 都唔洗人教啦.
‹ 上一主題|下一主題