用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

請教書包問題 [複製鏈接]

各位的小朋友用的護脊書包好用嗎?  可否提供牌子及在哪裏買, 怕不方便可以PM我架.  謝謝各位幫忙.
   0    0    0    0
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6

醒目開學勳章

Zseven

原帖由 moondream3003 於 11-4-6 15:23 發表
各位的小朋友用的護脊書包好用嗎?  可否提供牌子及在哪裏買, 怕不方便可以PM我架.  謝謝各位幫忙.

回覆 2# kinglongma 的文章

聽閒很耐用, 很輕. 請問在哪裏買呢?
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6

原帖由 moondream3003 於 11-4-6 15:23 發表

1~2年班唔洗用咁貴啦,主要都係我地幫佢揹,佢地都係揹果一陣,我都係用平平地dr.kxxx咋

謝謝你意見.  問題係幼稚園我都無幫Samuel 揹書包, 佢K1最初要求過失敗之後都已經係自己揹.  小學可能都未必會幫佢.

原帖由 nakoko 於 11-6-2 20:47 發表

1~2年班唔洗用咁貴啦,主要都係我地幫佢揹,佢地都係揹果一陣,我都係用平平地dr.kxxx咋

結果, 我老公可能無計到通貨膨脹啦.  見到doctor kong $150個, 就買左一個, 話一年換一個都好抵0咼.  

回復 1# moondream3003 的帖子

我都是買dr. kxxg。但我有個朋友買左一個話好輕好輕又護脊的書包要$1xxx,不過我無問係咩牌子,因為我1一定唔會買。
‹ 上一主題|下一主題