用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 請介紹有愛心的職業治療c給我兒子
go

請介紹有愛心的職業治療c給我兒子 [複製鏈接]

如題

排緊協hong, 唔知等到幾時,可否介紹有愛心職業治療c
   0    0    0    0

回覆 1# lovemamei 的文章

check PM...

回覆 1# kelvin_hmlau 的文章

KELVIN,請問職業治療c系做D咩治療架?

可否也PM比我,THANKS IN ADVANCE.

回覆 1# wong503041 的文章

check PM...

OT - 職業治療, 其實係指配合你的年齡適合做的"職業". 舉例: 到左3歲唔識跳, 到左5歲寫字無力等. OT 治療師會評估問題關鍵, 做適當訓練. 亦會比功課返屋企練習.

另外, 大數A仔(5至7成) 同ADHD 都有感統問題, 例如小時侯會自轉, 摸牆,...OT 都會有幫助.

Hi Kelvin,收到了,唔該晒!
唔記得問埋你,做職業治療系唔系都要評估咗先架?系既話,做評估費用系幾多? 每次進行職業治療既費用又系幾多?煩請PM多一次,THANKS A LOT!

kelvin_hmlau,
謝謝你, 已安排做評估,之後做治療

Lovemamei, wong503041, u're welcome. Wong503041 check PM...

Hi Kelvin,我冇收到你的PM啊,煩請SEND多次,唔該!

回覆 1# wong503041 的文章

check PM again pls...
‹ 上一主題|下一主題