用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有冇小朋友考過LCM stage 3?
go

有冇小朋友考過LCM stage 3? [複製鏈接]

有冇小朋友考過LCM stage 3?難唔難架?
   0    0    0    0

應該唔算難, 我諗小朋友肯同考官講野都ok, 攞乜成績
(pass, merit or distinction)
就要睇小朋友表現啦!

請問可分享大致考D咩嗎?THX!
原帖由 leungsyhk 於 11-3-11 15:07 發表
應該唔算難, 我諗小朋友肯同考官講野都ok, 攞乜成績
(pass, merit or distinction)就要睇小朋友表現啦!

我諗開頭都係一般對答, e.g. How are you?
How old are you?
之後就讀兩段仔poem, 之後就介紹吓自己同埋屋企
(
老師suggest帶幾張相去一路講一路show比考官睇), 我仔係2010 summer 考架, 唔知宜家有無唔同

If only pass can we attend the exam one more time later?

thank you!!
原帖由 leungsyhk 於 11-3-11 16:24 發表
我諗開頭都係一般對答, e.g. How are you?
How old are you?
之後就讀兩段仔poem, 之後就介紹吓自己同埋屋企
(老師suggest帶幾張相去一路講一路show比考官睇), 我仔係2010 summer 考架, 唔知宜家有無唔同 ...
‹ 上一主題|下一主題