用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有25分入唔入到Maryknoll呢?
go

有25分入唔入到Maryknoll呢?

因為去年有好多20分都入唔到mcs, 但係咪真的一個20分都入唔到?

回覆 2# AlanShirley 的文章

點解係bk有些人話20分都入唔到, 咁妳有冇朋友或朋友的朋友去年20分入到Maryknoll呢?

原帖由 AlanShirley 於 11-3-1 20:05 發表
我唔信一個20分都入唔到, 當然又唔會好多.

25分 sure win !

點解係bk有些人話20分都入唔到, 咁妳有冇朋友或朋友的朋友去年20分入到Maryknoll呢?

醒目開學勳章 王國長老

之前已俾左舊年個POST你, 有人20分入到, 有人20分入唔到, 有幾多%入到, 無人答到你, 只可以話, 20分入到都已經非常幸運
你再問落去都只會係SIMILAR ANSWERS......
原帖由 lkf_leung 於 11-3-1 08:40 PM 發表

我同意"有幾多%入到, 無人答到你",但20分入到既機會一定比其他女校低,身邊好多20分抽到st mary marymount,但MCS甘耐只知道1個

20分入不到. 一點也不奇. 如果25分入不到. 才會奇.

原帖由 lkf_leung 於 11-3-1 20:41 發表

若說今年, 在場看第一輪放榜的人士指, 在場有人說今年沒有20分入. 可能係咁樣, 所以人們都流傳說今年沒有20分入瓜? 但今年BK有人說20分以後備身分入.

原帖由 ysnmama 於 11-3-3 17:31 發表
20分入不到. 一點也不奇. 如果25分入不到. 才會奇.

我就是20分後備入,有同學仔媽咪話佢朋友25分(old girl + 宗教)入唔到,我唔係好信,估佢應該計錯分。

恭喜你呀! 你好幸運呀. 因為今年BK上真係好靜, 無20分得左既出聲, 加上放榜當日在場人士既反應, 今年就算有20分, 可能只得你同1-2個, 比以往少好多.

以往, 以20分得左既, 都會起碼有3-4個忍唔住BK上出聲..

原帖由 DabyHou 於 11-3-5 01:47 發表
我就是20分後備入,有同學仔媽咪話佢朋友25分(old girl + 宗教)入唔到,我唔係好信,估佢應該計錯分。