用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問縮班影響自行學位嗎?
go

請問縮班影響自行學位嗎? [複製鏈接]

如果現在宣佈縮班, 是否自行54學位不變, 只在大抽獎減少?
   0    0    0    0

我都想知!  諗住今年無咁多人爭, 政府又攪啲咁嘢嚟"節磨"啲家長.

原帖由 HappyHappyMa 於 11-2-24 10:56 PM 發表
如果現在宣佈縮班, 是否自行54學位不變, 只在大抽獎減少?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

咪係, 諗住出生率少, 可以進取D, 依家真係好擔心. 自行一封信都未有

原帖由 Crabtree 於 11-2-24 23:09 發表
我都想知!  諗住今年無咁多人爭, 政府又攪啲咁嘢嚟"節磨"啲家長.

簡直不知所謂,遲啲2016又話人口增加會加番一班?

醒目開學勳章

It will not affect the places allocated for discretionary places this year ONLY.  Will only affect lucky draw.

原帖由 HappyHappyMa 於 11-2-24 22:56 發表

Thank you!

咁都好D, 希望自行得啦!  如何唔得大抽獎實爭餐死.

原帖由 iantsang 於 11-2-25 00:03 發表
It will not affect the places allocated for discretionary places this year ONLY.  Will only affect lucky draw.
‹ 上一主題|下一主題