用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 基督教香港信義會宏信書院 LA 19-Feb-2011 Year 7 interview 完畢, 幾時有結果? ...
go

LA 19-Feb-2011 Year 7 interview 完畢, 幾時有結果? [複製鏈接]

尋日小女 Year 7 interview 完畢, 唔記得問幾時有結果? 用不用2nd interview? 2011收幾多學生?

請問有無人知??  Thanks~
   0    0    0    0

原帖由 iristse190 於 11-2-20 13:57 發表
尋日小女 Year 7 interview 完畢, 唔記得問幾時有結果? 用不用2nd interview? 2011收幾多學生?

好似 3 月中先會有結果, 我女都 in 完

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

醒目開學勳章

me too ! 唔知入唔入到...仔仔普通話唔係好好

醒目開學勳章

原帖由 iristse190 於 11-2-20 13:57 發表

剛剛打去問過, 3月頭會寄信通知, 不須2nd interview,
17-18/March 註冊, 祝各位成功 !

原帖由 LWLM0804 於 11-2-21 17:19 發表

剛剛打去問過, 3月頭會寄信通知, 不須2nd interview,
17-18/March 註冊, 祝各位成功 !

唔該晒呀, 真係有 d 緊張

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

醒目開學勳章

原帖由 WW 於 11-2-22 14:29 發表

唔該晒呀, 真係有 d 緊張

係呀 ! interview  時, 好似見到都唔係好多人, 唔知有幾多人申請? 今次會收多少人?

原帖由 LWLM0804 於 11-2-22 14:47 發表

係呀 ! interview  時, 好似見到都唔係好多人, 唔知有幾多人申請? 今次會收多少人?

上網會唔會早 d 有結果公佈呢?

Hi, I did not go to the school seminar, can anyone let me know if there are a lot of foreign teacher teaching Y7, or all the foreign teachers are for the primary section, many thanks

醒目開學勳章

一星期了, 好緊張呀, 日日打開信箱睇吓有冇信...等呀等 ...

等下啦, 我都慣左喇, 等 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

醒目開學勳章

佢地又話要3月中先會知...直資都要等咁耐,
下星期一要去IN另一間, 本來仲以為可以唔洗去IN, 已家唔去都唔得
點解唔可以早d 知道 ?

比 d 細佬仔去面試下又有咩所謂呢, 去下, 大人細佬都學到野 , 就算唔得都有唔得既野學到

原帖由 bananalemon 於 11-3-2 21:33 發表
比 d 細佬仔去面試下又有咩所謂呢, 去下, 大人細佬都學到野 , 就算唔得都有唔得既野學到

我女都好緊張, 日日放學返屋企都要開信箱, 次次都話仲未有信呀.

醒目開學勳章

原帖由 WW 於 11-3-7 13:55 發表

我女都好緊張, 日日放學返屋企都要開信箱, 次次都話仲未有信呀.

好似話要14/3 先會收到信...

原帖由 LWLM0804 於 11-3-7 16:05 發表

好似話要14/3 先會收到信...

17-18/3 好似要註冊喎, 會唔會遲架封信

醒目開學勳章

原帖由 WW 於 11-3-8 09:17 發表

17-18/3 好似要註冊喎, 會唔會遲架封信

我諗佢地11/3會寄出, 14/3收唔到再打去問, 最慘我又要番工, 真係要放工先可以去睇信箱...

唉 ................我都係命苦架喇, 等 .........................................................................................................................................................

醒目開學勳章

原帖由 bananalemon 於 11-3-8 16:22 發表
唉 ................我都係命苦架喇, 等 .........................................................................................................................................................

唔好咁講啦 ! 希望在明天....
但係唔明點解唔早D通知, 要我地牽腸掛肚...

人生最大既痛苦莫過於.......................................等

醒目開學勳章

今日10號啦, 你地緊唔緊張呀?
‹ 上一主題|下一主題