用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 禮賢幼稚園 INTERVIEW
go

禮賢幼稚園 INTERVIEW [複製鏈接]

請問有無人知: 今年有幾多人報讀 2011/12年 禮賢幼稚園 K1呀?  及 INTERVIEW 有幾多日呀? 我個小朋友已經25/1 interview完, 因為未有其他幼稚園 offer, 所以好心急想知結果!
   0    0    0    0

I am waiting too, so far no offer in Kln....

我21號in. 你25號in. 看來. 即係in 3日.
果日in 104室. 數過門口張name list 當日一個classroom 會in 150位學生.   好似有8個classroom 進行interview [唔知6個定8個]
assume 8個.   即係1日. 8 x 150 = 1200 個學生.
3日,便有 3600 個學生.

我in 果日. 同一section 應該有12個家長. 但好似得9 個有到.  再打個8折.  即係最少有兩千幾人interview.

禮賢只有一日in,唔好自己嚇自己啦!因我個女正讀禮賢!
:-P

原來我弄錯左,我都係21/1見,如果分2日見,咁另一日是幾號呀!
‹ 上一主題|下一主題