用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 華夏杯是不是所有參加的小朋友都有獎的? ...
樓主: spyplay
go

華夏杯是不是所有參加的小朋友都有獎的? [複製鏈接]

收到電郵喇, 唔該晒!!!    但我自己就真失敗, 岩岩過左期, 唯有等下次啦. 如果下次再有, 真係要麻煩你再通知我丫

雖然啱啱過咗期,但如果致電詢問一下是否仍可報名還是有機會的。

不用太旨意我,我也是旨意學校的,否則華夏盃和港澳盃我也沒打算報。現在反而一不做,二不休,能報多少便多少,反正功夫都花了不少。

thomas_dad

原帖由 Bubugi 於 11-2-26 20:03 發表
收到電郵喇, 唔該晒!!!    但我自己就真失敗, 岩岩過左期, 唯有等下次啦. 如果下次再有, 真係要麻煩你再通知我丫

係, 我地大人能夠做得幾多得幾多啦

希望你個小朋友比賽當日順順利利啦

醒目開學勳章

我今次都唔知報唔報到,佢D職員打給我話我張支票忘記了簽名,要我補寄但我今日先寄唔知佢當唔當我過期?我真大頭蝦。

醒目開學勳章

四月還有個 多元智能盃 ,現在還在接受報名,大家有冇興趣?

今天到香島專科買奧數的書,負責的同事說報名的截止日期跟國內的,好像是3月20日,所以現在仍可以報名。

努力!

thomas_dad

原帖由 Bubugi 於 11-2-27 02:29 發表
係, 我地大人能夠做得幾多得幾多啦

希望你個小朋友比賽當日順順利利啦

平時我打去都好似好難打得通, 但我今朝打電話有人接聽, 然後再問過左截止日期 (當時仲係只知道 2/25為截止日期 )唔知道仲可唔可以報名, 但個職員既聲線好似未訓醒咁話, 會搵其他人覆我, 但到呢時呢刻都無人覆我喎... 但我又覺得無啦啦走去入數, 好似唔多禮貌咁喎...
‹ 上一主題|下一主題