用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

House T-shirts [複製鏈接]

醒目開學勳章

你地帶 沒有去LMC website 睇過D house T-shirts 呀?

我同太太、阿仔,每人都買左兩件!!

你地一定會笑啦!!!

$50 件T-shirt,平呀!! 攞黎在屋企著都好呀!!!

大家知唔知自己小朋友係那個house呀? 如果唔知,你可以去LMC website , click "T-shirt",Page down
到底,會有各班班別,click 番小朋友個班,你會見晒全班人的名單,同各人所屬的house。(不過..好似無左私隱..!!)
   0    0    0    0
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

我仲低能, 唔知點訂size, 求其亂咁訂啊.
你仔仔要咩碼, 阿白松嫂又要咩碼呀 ?
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

醒目開學勳章

老婆好似係中碼,仔好似你細碼。

原帖由 bchi 於 11-2-18 22:47 發表
我仲低能, 唔知點訂size, 求其亂咁訂啊.
你仔仔要咩碼, 阿白松嫂又要咩碼呀 ?

琴日派咗件t之後,亞仔要求我地都要有一件,今日特登走去門市買兩件,一件我,一件我老公!

我就著38 ,我老公最大size42~
願我的喜樂感染你

醒目開學勳章

我地每人都買左2件,因為低呀!!

原帖由 hugomum 於 11-4-7 18:12 發表
琴日派咗件t之後,亞仔要求我地都要有一件,今日特登走去門市買兩件,一件我,一件我老公!

我就著38 ,我老公最大size42~

原帖由 Whitepine 於 11-4-7 23:07 發表
我地每人都買左2件,因為低呀!!

我老公都話低wor,買多幾件日日著住送仔女返學!
吹賬
願我的喜樂感染你
‹ 上一主題|下一主題