用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生waiting~~~
go

民生waiting~~~ [複製鏈接]

想問waiting有無人試過真係waiting倒架,仲要等到幾昤時???
   0    0    0    0

舊年都有call waiting.  好似話二十幾個(唔肯定...). 六月份電話通知.  希望今年都有啦... 我都等緊...

我都係民生waiting.睇返上年嘅post,要到6月中才call waiting,真係等到頸都長.最慘係到5月倒交左留位費的學校要註冊,買書,做校服等.要使好多$$$. 等全部嘢攪好了到6-7月收到民生call,又要重新使$$$. 其實經過上次交留位費後都應該知有部份人唔讀啦! 已可以call  waiting,到註冊時如有人不讀,可再call waiting.起碼第一批的waiting可省了時間和金錢,又不用常常心掛掛.現在遺有繼續等吧! 真無奈!

親子童讀樂

我都等緊呀! 好希望可以收到電話啦

回復 1# yktso 的帖子

下真係有機會架?不過要等到6月洗唔洗=咁耐啦,好心早DD CALL啦,咁又知唔知有幾多人WAITING架???得好小位?電話CALL家長?
到6月都買咩書啦咁耐架好心急呀~~

親子童讀樂

當然有機會啦, 不過唔知有幾多機會, 而且會唔會輪到我. 我真係好想入民生呀.
‹ 上一主題|下一主題