用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

下午轉上午 [複製鏈接]

已交了申請信,見他們行政都真係幾亂,好擔心處理漏左...幾時打去學校問好呢?
   0    0    0    0

唉..我都等緊回覆,諗住註冊時再問下先得

原帖由 deen 於 11-1-17 02:25 發表
已交了申請信,見他們行政都真係幾亂,好擔心處理漏左...幾時打去學校問好呢?

人地唔註冊, 唔取消個位, 又點會有位比你轉呢? 咁又點覆你呢? 乜都話人行政亂....唸清楚先講啦!

原帖由 silvia_ng 於 11-5-5 14:55 發表

人地唔註冊, 唔取消個位, 又點會有位比你轉呢? 咁又點覆你呢? 乜都話人行政亂....唸清楚先講啦!

Support.... Support......Support !!!!

對對對!!!!!!

贊成!我都唔明點解次次都話學校行政亂。

原帖由 silvia_ng 於 11-5-5 14:55 發表

T_T行政都真係"幾"亂? xN !!! 想交信申請下午轉上午? 唔好太天真太大期望啦, 詳情可以去以下post睇下啦, 唔係呢度多講, 免得被殺post.. http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2298580&page=1#pid33736934

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2291631&extra=&page=6

講句公道說話, 版主係擔心處理申請信漏左, 想問下幾時打去學校問好jer? 咁都要比人"掌腦"教訓....?! 都係超x爸爸中肯d....

原帖由 deen 於 11-1-17 02:25 發表

暫時聽見到混亂都是 "等待", "等待" 確實令人煩躁

今早上學交票給學校, 2小時後即有負責老師打來, 告訴原來先前已付, 我仲亂過學校~

親子王國/教育王國日誌以外之網誌連結已被管理員刪除

回復 7# corriatai 的帖子

hehe,你又會咁大頭蝦,唔記得已交$再交嘅
‹ 上一主題|下一主題