用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想安排10歲女學modern dance, 有咩途徑?
go

想安排10歲女學modern dance, 有咩途徑? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

女女3歲學左一年ballet, 老師話佢唔得, 佢又唔想, 就quit左, 自始我覺得"個女唔鐘意跳舞"
算啦, 我又無所謂, 咁多野學, 學第2樣lor....
點知4年班突然俾老師揀左入學校舞蹈班, 負責週年表演(當時心唸唔通我一路浪費左佢時間?)
到今年, 繼續校隊跳modern dance, 去校際舞蹈節得左優等獎, 我唸我應該俾佢好好地學.....

除左香港舞蹈團(打算試下咋), 仲有邊間比較專業既機構? 我睇過演藝好似唔多岩

thanks
   1    0    0    0

我大仔係德福跟一個老師學左幾年架啦~老師好有心機教的~如果你有興趣我可以send個網址你睇下丫~

pm pls

原帖由 verlia 於 11-1-11 14:19 發表
我大仔係德福跟一個老師學左幾年架啦~老師好有心機教的~如果你有興趣我可以send個網址你睇下丫~

CCDC, HKAP 等.
或附近的CULTURE CENTRE便有些教學團體,有些真是不錯;比起商業大廈的學校些,有心好多 試試
When the rain is over, the sky clears up take one's course 順其發展;聽其自然

醒目開學勳章 王國長老

THANKS我就係想搵呢D類似既機構
CCDC check過, 無岩, modern dance一係for bb, 一係for大人
HKAPA一樣無

verlia
德福太遠了, anyway多謝你

原帖由 KaKaYa 於 11-1-11 03:08 PM 發表
CCDC, HKAP 等.
或附近的CULTURE CENTRE便有些教學團體,有些真是不錯;比起商業大廈的學校些,有心好多 試試

原帖由 verlia 於 11-1-11 14:19 發表

Please pm the information to me, thank you very much.
‹ 上一主題|下一主題