用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

上學期尾啦! [複製鏈接]

醒目開學勳章

上學期尾啦! 大家D小朋友點啊?

下星期開始考試,大家D小朋友準備成點啊?

放完聖誕假期,Joshua都重好心散呀!!!
   0    0    0    0
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

wish all the kids can have good result! :)

醒目開學勳章

Thank you.

原帖由 cpcog 於 11-1-7 10:09 發表
wish all the kids can have good result! :)

原帖由 Whitepine 於 11-1-6 17:02 發表
上學期尾啦! 大家D小朋友點啊?

下星期開始考試,大家D小朋友準備成點啊?

放完聖誕假期,Joshua都重好心散呀!!!

係呢,轉眼間又一個學期,呀仔真係好鍾意番學,但又
係唔覺佢有黎緊考試既壓力同緊張,可能只有我地做
父母既仲擔心過佢地....

係呢白松兄,我地不知不覺變左老人家lu...
Joshua幾好ma?天氣凍左好多噃, 佢校服點著法呀?有冇加碼比佢番學呀?

遲來了同大家講聲新年快樂呀! 祝你地考試順利呀! ^^

我地考完試先放假, 所以唔洗"招魂", 成個聖誕都玩到傻呀!

醒目開學勳章

唔好意思,禁遲先覆大家。

JackyBaBa,

Joshua真係冷到病左,上星期又要考試,好擔心佢病到番唔到學校考試,好彩星期六一早同佢看醫生,大致上都無影響到佢無精神考試。

終於都考完試,都安心晒!!

今日可能派卷,唔知Joshua考成點呢??

原帖由 JackyBaBa 於 11-1-11 15:27 發表

係呢,轉眼間又一個學期,呀仔真係好鍾意番學,但又
係唔覺佢有黎緊考試既壓力同緊張,可能只有我地做
父母既仲擔心過佢地....

係呢白松兄,我地不知不覺變左老人家lu...mouth:" />
Joshua幾好ma?天氣凍左好多 ...

回復 6# Whitepine 的帖子

而家好易冷親,真係要好好保重身子...
終於考完個試,新年真係要同呀仔好好輕鬆下...mouth:" />

係呢,有冇參加個fitness test呀?
唔知係咩野呢?

醒目開學勳章

有呀!

今朝會做fitness test,我都唔係好清楚做D muk!!
不過好似有考 balance...coordination..

原帖由 JackyBaBa 於 11-1-20 11:21 發表
而家好易冷親,真係要好好保重身子...
終於考完個試,新年真係要同呀仔好好輕鬆下...mouth:" />mouth:" />

係呢,有冇參加個fitness test呀?
唔知係咩野呢?
...

bosco的中文科, 僅僅合格咋. 啋 ~~~
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

醒目開學勳章

28 號派成績表,有D緊張!!

原帖由 bchi 於 11-2-18 22:50 發表
bosco的中文科, 僅僅合格咋. 啋 ~~~

下期再努力

原帖由 小蜜蜂BB 於 11-4-8 23:12 發表
下期再努力

祝大家一次一次咁進步~~~
‹ 上一主題|下一主題