用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 基督教香港信義會宏信書院 急問: 宏信幾時有簡介會呢?
go

急問: 宏信幾時有簡介會呢? [複製鏈接]

各位宏信家長, 你哋好!
請問學校O既簡介會喺幾時呢? 會唔會透過學校網頁通知 呢?

我打過N 咁多次去學校問(辦公時間), 但都係無人聽, 真係奇怪!

0    0    0    0

你打幾號丫? 820 820 92 <---這個才是

以我所知1月15號有一個在宏信校內開,
詳情可以打去問問看^^

zanzibaryan, 唔該晒你呀, 我就係打呢個電話囉! 真係打咗好多次, 今日又再打咗幾次, 次次唔係飛去留言就係"嘟嘟"聲, 點解永遠無人接O既呢?

請問宏信家長你哋係唔係打呢個電話架?

如果我聯絡唔倒佢O地, 咁可以點呢? 15號係咩會? 比唔比我哋呢D未係宏信O既家長聽架? 唔該晒!

原帖由 zanzibaryan 於 10-12-30 09:40 發表
你打幾號丫? 820 820 92  

15號個會主要是給來年想報讀YR7的家長去聽,會講下學校的方針,課程的安排等等,唔洗錢,但會預約,都係打82082092

我打去都無話唔通,你通常幾點打去的呢?

我係辦公時間打去架! 麻煩你, 請問呢次講座係唔係公開O既呢?

原帖由 zanzibaryan 於 10-12-31 09:40 發表
15號個會主要是給來年想報讀YR7的家長去聽,會講下學校的方針,課程的安排等等,唔洗錢,但會預約,都係打82082092

我打去都無話唔通,你通常幾點打去的呢? ...

係公開的~~通常他們的講座都會公開接受留位登記,可能佢地學校放假吧~今天都應該回覆正常的了~~打去試多次吧^^

今日星島日報內已有LA的廣告.

原來係公開O既! 咁我要努力再打囉! 唔該晒你呀!

原帖由 zanzibaryan 於 11-1-3 09:34 發表
係公開的~~通常他們的講座都會公開接受留位登記,可能佢地學校放假吧~今天都應該回覆正常的了~~打去試多次吧^^

唔洗客氣~~但要報名就要快啦~~佢地D簡介會好快就會爆,成日都係!

我都係咁,打咗好多次都打唔通個電話,不過好彩有一次冇啦啦比我打通咗,個職員就解釋俾我聽話因為學校線路唔多,而又有好多家長問野,所以入唔到線,聽佢地話係1月15號有個中一簡介會!

打咗NNNNNNN咁多次, 終於打倒啦, 但個職員話要到6.7月倒先有比未係宏信家長O既講座!

原帖由 嘉路媽咪 於 11-1-14 14:54 發表
我都係咁,打咗好多次都打唔通個電話,不過好彩有一次冇啦啦比我打通咗,個職員就解釋俾我聽話因為學校線路唔多,而又有好多家長問野,所以入唔到線,聽佢地話係1月15號有個中一簡介會! ...
‹ 上一主題|下一主題