用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港真光中學幼稚園 請問有沒有讀下午班住將軍澳, 但自找NANNY BUS的家長? ...
go

請問有沒有讀下午班住將軍澳, 但自找NANNY BUS的家長? [複製鏈接]

請問有沒有現在讀下午班住將軍澳, 但自找NANNY BUS的家長?  因為覺得校車係頭站上車, 覺得坐車的時間太長了.. 想問下現在有沒有下午班的NANNY BUS去大坑真光的.
   2    0    0    0

有呀. 我都係pm offer
惗住星期六註冊時問下校巴資料.
我住坑口.
你呢?

原帖由 t3carol 於 10-12-25 13:41 發表
請問有沒有現在讀下午班住將軍澳, 但自找NANNY BUS的家長?  因為覺得校車係頭站上車, 覺得坐車的時間太長了.. 想問下現在有沒有下午班的NANNY BUS去大坑真光的. ...

1700元媬母車 黃太
你可以問學校取資料

我囡都係PM OFFER,應該搬去TKO.
我都覺得校巴時間太長.如有媬姆車TKO直去TL,唔經藍田油塘,我都想JOIN呀!

I want to join too!
Thanks!

回復 1# happypiglet 的帖子

現時下午班都有4個想join喎!
唔知可唔可以join到現有既媬姆車(如pm都有既話),定係要另組一車呢?
大家住將軍澳邊度呀?

我住將中, 我有個朋友住維景,都係下午班的.
原帖由 littlecook 於 11-1-21 02:11 發表
現時下午班都有4個想join喎!
唔知可唔可以join到現有既媬姆車(如pm都有既話),定係要另組一車呢?
大家住將軍澳邊度呀?

係唔係40分鐘可以由TKO到TL, 我都打算搬去TKO, 因為HK side d 樓太貴, 邊個屋苑一定會經, 我都好有興趣join.

我打過電話問高叔叔(61729032),佢話TKO去TL,現只做緊上午班.如下午班夠10人,都係TKO既話,可組一車唔經油塘果邊!
$1700來回.
依家應該有5個人?未夠數!
仲有無人想JOIN呢?

Dear littlecook,

I want to join pm bus too. I live in 坑口.

Thanks!

I also want to join.
I live in Hang Hau.

差不多夠人先再打電話去問詳情!

原帖由 happypiglet 於 11-1-31 11:23 發表
I also want to join.
I live in Hang Hau.
‹ 上一主題|下一主題